KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "KAMION"
Kamion Eb Magyarországon? 2013. október 28. 15:19 A Hungaroring is bekerült a kamion Európa-bajnokság jövő évi előzetes versenynaptárába, Mogyoródra 24 év után térhet vissza a mezőny.
 
Újra dobogón a kamionos Eb-n 2011. október 14. 15:58 Az OXXO Energy Truck Race Team pilótája, Kiss Norbert kétszer is a dobogón végzett a Kamion Európa-bajnokság utolsó versenyén, a híres Le Mans-i pályán!
 
Történelmi magyar diadal Jaramában 2011. október 5. 10:14 Csodálatos magyar sikerrel folytatódott Jaramában a kamionos Európa-bajnokság: az OXXO Energy Truck Race Team új pilótája, Kiss Norbert, élete második versenyén győzni tudott. Ráadásul a "tapasztalatlan" versenyző rajt-cél sikert aratott, ez tovább növeli a bravúr értékét.
 
Remek magyar eredmények Zolderben 2011. szeptember 18. 20:31 Egész hétvégén a top 10-ben végzett az OXXO Energy Truck Race Team! A Birnbauer Zoltán helyére szerződtetett Kiss Norbert ugyanis összesen 23 pontot szerzett!
 
Kiss Norbert az OXXO új pilótája! 2011. szeptember 1. 09:43 Az OXXO Energy Truck Race Team új pilótával folytatja a szezont! A kamionos Európa-bajnokság következő futamain már Kiss Norbert bizonyíthatja képességeit.
 
Futamot nyert az OXXO Team kamionja 2011. augusztus 4. 15:14 "Tiby", az OXXO versenykamionja még nem állt össze, remek oroszországi szereplésével viszont az OXXO Energy Drink német pilótája, Jochen Hahn továbbra is vezeti az Európa-bajnokságot!
 
Gyorsulási verseny Szegeden - kamionnal 2011. július 17. 17:47 Füstölő gumik, bőgő motorok, több száz lóerő és hatalmas járművek, többek között ezzel találkoztak azok, akik vasárnap délután ellátogattak a XXI. Nemzetközi Kamionos Country Találkozó zárórendezvényére, a gyorsulási versenyre a szegedi Kereskedő közbe.
 
Jól teljesített a magyar kamionos 2011. június 24. 12:21 Az OXXO Energy Drink csapata stabilan teljesítette a versenyhétvégét Nogaróban: versenyzője, Birnbauer Zoltán kétszer lett 12., de összejött egy 14. és egy 15. helyezés is. Az istálló elégedett volt a pilóta szereplésével, maga a főszereplő azonban még jobb szeretne lenni.
 
Küzdelmes hétvége a kamion Eb-n! 2011. május 24. 18:21 Május 21-22-én Misanoba látogatott a Kamion Európa-bajnokság mezőnye: az OXXO Team újításokkal érkezett a híres pályára, remélve, hogy ismét Eb pontokat szerezhet. Komplett új hátsó hidat, új differenciálművet, új lengéscsillapítókat kapott „Tiby”, azaz a csapat, amely a magyarországi, igen drága pályabérlés miatt a versenyen próbálta megfelelően beállítani a gépóriást.
 
Misanóban folytatódik a kamionos Eb 2011. május 17. 10:31 Az autósportban megszokott módon az első Európa-bajnoki futam után, mint már arról beszámoltunk, teljes felújításon esett át „Tiby”, az OXXO Energy Truck Race Team versenykamionja.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu