KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "MTK_BUDAPEST_B"
Török megbolondította a tököli védelmet 2008. november 9. 15:04 Egy félideig állt ellen a Tököl csapata Budapesten a BKV Előre rohamainak a labdarúgó NB II Keleti csoportjának 14. fordulójában. A hazai gárda szinte végig egykapuzott, amely az első félidei góltalanság után végül 4-0-val mosta le ellenfelét. Hasonló arányban győzött öt mérkőzésnyi nyeretlenség után az ESMTK is, a Szolnok pedig továbbra sem nyújtja ugyanazt, mint tavaly - ezúttal az MTK II verte meg őket idegenben 2-1-re.
 
Megérdemelt ceglédi siker az MTK ellen 2008. november 2. 15:04 Küzdelmes mérkőzést és egy tizenegyesgólt hozott a Cegléd vendégjátéka Budafokon,az MTK második csapata ellen. A több helyzetet kidolgozó, a labdát többet birtokló vendégcsapat megérdemelten vitte el a három pontot.
 
Az MTK II lefutballozta az ESMTK-t 2008. október 26. 15:45 Idegenben győzött 3-0-ra az MTK II együttese az ESMTK ellen az NB II Keleti csoportjának 12. fordulójában, a fővárosi gárdák összecsapásán. A mezőny legjobbja a két gólt szerző MTK-támadó, Eppel Márton volt.
 
Az utolsó pillanatban egyenlített az MTK 2008. október 19. 16:04 Az utolsó pillanatban egyeníltett az MTK II a Vác ellen egy olyan mérkőzésen, amelyet a szünetben vezető váciak a második félidő elején eldönthettek volna, de kihagyták helyzeteiket. Az utolsó percben így az MT fiataljai otthon tartottak egy pontot a labdarúgó NB II keleti csoportjának 11. fordulójában.
  
Az FTC nem bírt az MTK tartalékjaival 2008. október 12. 19:18 Az FTC labdarúgócsapata az Albert-stadionban csak gólnélküli döntetlenre volt képes az MTK II ellen, így átadta listavezető helyét a Bőcsnek. Az NB II Keleti csoportjának 10. fordulójában lejátszott találkozón a hazaiak több helyzetet alakítottak ki, ám kétszer is csak a kapufát találták telibe. A vendégek főként a védekezéssel törődtek, és céljukat végül elérték, hiszen ponttal távozhattak a városi rivális otthonából.
 
Nyert a két büntetőt is kihagyó MTK II 2008. október 5. 16:49 A labdarúgó NB II. 9. fordulója előtt, a keleti csoportban a tabellán öt hely, de csupán három pont választotta el egymástól az MTK második csapatát a Jászberénytől. Az albérletben játszó (ki tudja, hogy a Hungária körúti stadion és a Sándor Károly Labdarúgó Akadémia pályái mellett miért kell Budafokon játszania a csapatnak?) MTK II. mérkőzésre szinte senki nem volt kíváncsi.
 
BKV-győzelem a szomszédok ellen 2008. szeptember 28. 18:22 Hazai pályán 2-0-ás győzelmet aratott a BKV Előre együttese az MTK Budapest második csapatával szemben. A mezőny legjobbja a mindkét félidőben betaláló Halgas Tibor volt, aki egymaga döntötte el a szomszédvárak összecsapását.
 
A hajrában fordított a Békéscsaba 2008. szeptember 20. 17:21 Az MTK második csapatának gyors góljára gyorsan válaszolt a Békéscsaba a labdarúgó NB II Keleti csoportjának 7. fordulójában, és nyert végül 3-2-re. A második félidőben ugyan sikerült újra vezetést szerezniük Molnár Marcell révén, ám a hajrában a két cserejátékos, Ploczer és Ábel góljával fordítani tudtak a vendégek.
 
Hazai pályán verte a Bőcs az MTK II-t 2008. szeptember 13. 18:44 Hazai pályán 4-1-re győzött az NB II Keleti csoportját vezető Bőcs együttese az MTK tartalékgárdája ellen. A bőcsiek végig vezetve, biztosan tartották otthon a három pontot, és ezzel továbbra is az élen állnak, megelőzve a Ferencvárost.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu