Az FTC nem bírt az MTK tartalékjaival

Szerző: shLétrehozva: 2008. október 12. 19:18
Az FTC labdarúgócsapata az Albert-stadionban csak gólnélküli döntetlenre volt képes az MTK II ellen, így átadta listavezető helyét a Bőcsnek. Az NB II Keleti csoportjának 10. fordulójában lejátszott találkozón a hazaiak több helyzetet alakítottak ki, ám kétszer is csak a kapufát találták telibe. A vendégek főként a védekezéssel törődtek, és céljukat végül elérték, hiszen ponttal távozhattak a városi rivális otthonából.


 

LABDARÚGÓ NB II, KELETI CSOPORT, 10. FORDULÓ:
FERENCVÁROS-MTK II 0-0 (0-0)
Budapest, Albert Flórián Stadion, 5000 néző, vezette: Sulyok Gergely.
FERENCVÁROS: Williams – Wolfe, Tidiane, Baranyai, Szkukalek, Bartha, Moussa, Morrison, Tóth B. (Zsivocky, 78.), Dramane (Pölöskei, 60.), Ferenczi. Vezetőedző: Bobby Davison.
MTK II: Szatmári – Vági, Szekeres, Bajusz, Présinger, Lencse (Kornis, 78.), Hauser, Gál, Melczer, Nikházi (Kis R., 70.), Eppel (Tischler, 46.). Vezetőedző: Simon Antal.
Sárga lap: Wolfe (16.), Ferenczi (34.), Tidiane (90.)

 

Fradi-MTK mérkőzést, azaz nevében örökrangadót rendeztek a labdarúgó NB II Keleti csoportjában. Apró szépséghiba, hogy a vendégcsapat neve után oda kell biggyesztenünk egy II-est, lévén a kék-fehérek tartalékcsapata vendégeskedett az Albert Flórián Stadionban, „nagy testvéreik” mindössze a lelátóról vagy a televízió képernyőjén keresztül figyelhették pályán küzdő klubtársaikat.

Ennek szellemében a hazai csapat nem elégedhetett meg csak a három ponttal hazai környezetben (igaz, nem lenne ez másként az MTK „I” ellen sem), amellyel visszafoglalhatta volna első helyét a tabellán. Délutáni győzelmének köszönhetően ugyanis a Bőcs ugrott a tabella első helyére, miután 3-1-re múlta felül a Makót.

Az összecsapást a helyszínen tekintette meg Kevin McCabe, a zöld-fehérek tulajdonosa, aki a páholyban kedélyesen sörözgetve, népes baráti társaság kíséretében szorított a hazai sikerért. Az első félidőben azonban sem ők, sem az arénába kilátogató mintegy ötezer fanatikus nem láthatott gólt, pedig formás akciókból nem volt hiány a negyvenöt perc alatt.

A zöld-fehérek diktálták az iramot, ám a bal szélen rendre felfutó Tóth Bence beadásait nem tudták gólra váltani társai. Az MTK védelme a lomhán mozgó támadókkal ellenben tette a dolgát, és a vezetőedzői utasításnak megfelelően szinte hiba nélkül látta el feladatát. Tette ezt úgy, hogy a vendégek csak elvétve lépték át a félpályát, és egy kósza Présinger Ádám-próbálkozáson kívül vajmi keveset veszélyeztették Jan-Michael Williams kapuját.

Az 50. perc körül mégis a hazai szurkolók kezdtek el fütyülni, megunva, hogy kedvenceik bő háromnegyed óra alatt egyszer sem tudtak túljárni Szatmári kapus eszén. A legközelebb a gólhoz Bartha László járt, akinek lökete a felsőlécről nagy bánatára kifelé pattant.

A Fradi ezt követően is lendületben maradt, ám a befejezéssel gondja akadt, így mindössze gólnélküli döntetlenre végzett az MTK második csapatával. A hazaiak botlásuk után a második helyre szorultak vissza, jelen pillanatban a Bőcs áll feljutó helyen az NB II Keleti csoportjában.

 

EDZŐSZEMMEL:
Bobby Davison: - Az utolsó passzokba mindig hiba csúszott. Sajnos több játékosom is sérüléssel bajlódott a mérkőzés előtt, és csak az utolsó pillanatban sikerült összefoltoznunk őket. A hozzáállásukkal nem volt gond, nem ezen múlott, hogy nem sikerült nyernünk.
Simon Antal: - Jó mérkőzés volt, egy erős, valóban játszó csapat ellen sikerült pontot szereznünk. A döntetlen mindenképpen jó eredménynek számít az Albert-stadionban.

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu