Az utolsó pillanatban egyenlített az MTK

Szerző: shLétrehozva: 2008. október 19. 16:04
Az utolsó pillanatban egyeníltett az MTK II a Vác ellen egy olyan mérkőzésen, amelyet a szünetben vezető váciak a második félidő elején eldönthettek volna, de kihagyták helyzeteiket. Az utolsó percben így az MT fiataljai otthon tartottak egy pontot a labdarúgó NB II keleti csoportjának 11. fordulójában.


LABDARÚGÁS, NB II KELETI CSOPORT
MTK II - Vác Újbuda 1-1 (0-1)
Promontor utca, 100 néző, vezette: Farkas Á. (Fehér Gy., Tóth I.)
MTK II: Szatmári - Vági, Szekeres (Ladiszlai a szünetben), Bajusz, Présinger - Kornis (Hajdu 64.), Hauser - Kákonyi, Nikházi, Nagy T. (Tischler a szünetben) - Eppel. Edző: Simon Antal.
Vác: Sztankó - Horváth T., Kovács P., Laki - Vidra (Tányéros 62. p.), Hirt (Kövesdi 74.) Farkas P., Vén, Hegedűs - Margitics, Rob (Kocsis D. 66.). Edző: Tóth János.
Gólszerző: Tischler (90.), ill. Rob (39.),
Sárga lap: Hirt (13.), Farkas P. (76.)

Mindkét szakvezető öt-öt játékost küldött a középpályára, nem leglepő, hogy a két 16-os között folyt a játék. Az első negyedóra végén Vén által jobbról szabadrúgásból középre csavart labda Lakiról veszélyesen pattant az MTK kapuja felé, Szatmári a mezőnybe ütötte.

 

Újabb negyed óra elteltével láthatta a csekély számú közönség az első kidolgozott s végigvezetett akciót: a felpasszolt labdát Rob játszotta ügyesen vissza a második hullámból érkező Hegedűsnek, akinek 25 méteres, a léc alá tartó életerős labdáját ujjheggyel tolta kapu fölé Szatmári.

 

A félidő hajrájában megszerezte a vezetést a veszélyesebben játszó Vác. Rob és Margitics kényszerítőztek a hazai tizenhatos előterében, s Rob a visszakapott labdát 14 méterről kapura lőtte, amely a vetődő Szatmáriról a jobb kapufára, onnan pedig a kapuba pattant.

 

Szünet után is a Vác volt veszélyesebb, az első negyedórában négy nagy helyzetet is kihagytak a vendégek. Az MTK a félidő közepétől átvette az irnyítást, a hazaiak a széleken a váci védelem mögé kerültek, de a beadások nem voltak igazán veszélyesek, mint ahogy az erőtlen váci kontrák sem.

 

A végén megélénkült a játék, mindkét oldalon kimaradt egy-egy nagy helyzet, s az utolsó pillanatban egy szöglet után Tischler fejelt 4 méterről a kapu közepébe. Alacsony színvnalú mérkőzésen a helyzetek alapján a Vác közelebb állt a győzelemhez.

 

EDZŐSZEMMEL:
Simon Antal: - Az első félidőben a jól játszó Vác irányította a meccset, és megérdemelten szerzett vezetést. Szünet után már voltak helyzeteink, és a végén – ha némi szerencsével is – sikerült az egyenlítés.
Tóth János: - Minden csapatrészben ellenfelünk fölé kerekedtünk, de egy fegyelmezetlenség miatt itthagytunk két pontot.

 

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu