Hazai pályán verte a Bőcs az MTK II-t

Szerző: shLétrehozva: 2008. szeptember 13. 18:44
Hazai pályán 4-1-re győzött az NB II Keleti csoportját vezető Bőcs együttese az MTK tartalékgárdája ellen. A bőcsiek végig vezetve, biztosan tartották otthon a három pontot, és ezzel továbbra is az élen állnak, megelőzve a Ferencvárost.


 

NB II, KELETI CSOPORT, 6. FORDULÓ:
BŐCS KSC-MTK II 4-1 (2-0)
Bőcs, 200 néző Vezette: Veizer (Tóth, Tőkés)
BŐCS: Hamar – Csík, Szakszon, Martis, Cséke, Molnár Zs. – Siróczki (Ondó, 68.), Jeney, Irhás, Zsarnai (Vasas, 79.) – Gaál (Vass, 31.), Menougong. Vezetőedző: Tóth László.
MTK II: Horváth – Vági, Bajusz, Kornis, Présinger – Hajdú (Hauser, 68.), Kákonyi (Kis, 55.), Nikházi, Busai – Szabó L., Molnár M. Vezetőedző: Simon Antal
Gólszerzők: Cséke (20., 53.), Zsarnai (29.), Martis (78., 11-esből) ill. Szabó (70., 11-esből)

 

A Bőcs kezdte aktívabban a találkozót, aminek a 20. percben meg is lett az eredménye. Irhás végzett el szögletet, középen Cséke érkezett, és egy védő szorításában a kapu bal felső sarkába fejelt.

A 29. percben ugyancsak Irhás volt az előkészítő, akinek pontos passzát követően Zsarnai lőtt a kapu közepébe.

A fordulás után is a hazaiak irányítottak, a félidő legelején csak a felsőléc mentette meg az MTK-t a góltól. Az 53. percben viszont már az sem: Menougong passzolt a felfutó Cséke elé, aki 16 méterről helyezett a bal alsó sarokba. Öt perccel később 11-eshez jutottak a hazaiak, Cséke lövését azonban Horváth bravúrral hárította.

A 70. percben az MTK kapott egy kezezés után büntetőt, amit Szabó értékesített biztosan és ezzel szépítettek a vendégek. Negyedórával a vége előtt a bőcsieknek fújt be ismét tizenegyest a játékvezető, melyet Martis lőtt a bal alsó sarokba és ezzel beállította a 4-1-es végeredményt.

Ezzel a győzelmükkel a hazaiak már biztosan a Keleti-csoport első helyén maradnak a következő fordulóig.

EDZŐSZEMMEL:
Tóth László: A szezon legjobb játékával nyertünk, a kihagyott büntető miatt bosszankodom, de szerencsére eddig nem volt rá szükség.
Simon Antal: A Bőcs a hazai pálya minden előnyét jól kihasználta. A második félidőben futottunk az eredmény után.

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu