KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "KISS TAMÁS"
Fordított és nyert a lilák ellen a Paks 2008. november 29. 16:34 A 24. percben Foxi még az Újpestnek szerzett vezetést, ám a második félidőben Kiss Tamás kétszer, Heffler pedig büntetőből volt eredményes. A paksiak emellett még két kapufát is szereztek, így győzelmük teljesen megérdemelt.
 
Díjátadó: Kozmann György és Kiss Tamás a Sportcsillagok Falán 2008. november 14. 21:15 A 2008-as esztendőben két kenus, Kozmann György világ- és Európa-bajnok, olimpiai bronzérmes és szintén ötkarikás harmadik hellyel rendelkező Kiss Tamás kézlenyomatát és aláírását helyezték el a Magyar Sportcsillagok Falán pénteken Budapesten.
 
Behúzta az Újpest a Paks elleni meccset 2008. október 26. 19:24 Az Újpest együttese 3-1-re győzte le hazai pályán a Paksot a labdarúgó Soproni Liga 12. fordulójának záró mérkőzésén. A találkozón Kiss Tamás révén a paksiak szereztek vezetést, de a korábban tizenegyest hibázó Kabát Péter egyenlíteni tudott. A hajrában előbb Korcsmár Zsolt, majd újra Kabát Péter talált be Kovács Attila hálójába.
 
Vajda Attila Hawaii-on lapátolt 2008. október 15. 08:55 Vasárnapról hétfőre virradóra rendezték meg Hawaii-on a legendás Molokai tengeri evezős versenyt, amelyen Vajda Attila is indult. A Pekingben aranyérmet szerzett szegedi kenus először vett részt ezen a nem mindennapi viadalon.
 
A Fehérvár szünet után parádézott 2008. október 4. 19:42 Teljesen váratlanul szerzett vezetést a Paks a mérkőzés elején Kiss Tamás góljával, de a Fehérvár nagy helyzetek kihagyása után még az első félidőben kiegyenlített Vujovics fejesgóljával, majd fordulás után három perc alatt el is döntötte a három pont sorsát, amihez Sitku ollózása, s Vujovics újabb találata kellett. A 94. percben Kulcsár beállította a 4-1-es végeredményt.
 
A vereség után bekeményítenek Pakson 2008. szeptember 15. 15:05 A Paksi FC futballcsapata NB I-es történetének legsúlyosabb vereségét szenvedte el a Vasas ellen a 2008-2009-es bajnokság 7. fordulójában. Az angyalföldiek 5-0-ra nyertek a jó ideig emberelőnyben játszó tolnaiakkal szemben. Gellei Imre a mérkőzést követő sajtótájékoztatón elmondta: következményei lesznek a súlyos vereségnek. Kiss Tamás szerint is büntetésre számíthat a csapat a gyenge teljesítményért.
 
Peking 2008: 16-16 milliót kap Kozmann György és Kiss Tamás 2008. szeptember 1. 13:38 A pekingi olimpián nyújtott teljesítményükért a páros aranyérmeseknek járó 16 millió forintot kapják fejenként az 1000 m-en bronzérmes kenus duó tagjai, Kozmann György és Kiss Tamás.
 
Csepel is leborul Kozmann és Kiss előtt 2008. augusztus 28. 14:49 Tóth Mihály polgármester azt javasolja, hogy a pekingi olimpián harmadik helyezést elért kenukettős, Kozmann György és Kiss Tamás, valamint edzőjük, Ludasi Róbert kimagasló teljesítményéért méltó anyagi és erkölcsi elismerést kapjon a csepeli önkormányzattól.
 
Kozmannékat köszöntötte Paks városa 2008. augusztus 28. 08:25 Népünnepély volt a javából a város pekingi olimpikonjainak fogadása Pakson, ahová a Duna-parti település apraja-nagyja kilátogatott. Hősként köszöntötték a bronzérmes kenu kettes tagjait, Kozmann Györgyöt és Kiss Tamást. A remek hangulatú estét ökörsütés és tűzijáték tette tökéletessé.
 
Kolonics György sírjánál tisztelegtek 2008. augusztus 26. 17:34 A pekingi olimipiáról bronzéremmel hazatérő Kozmann György, Kiss Tamás kenupáros is részt vett a SYMA rendezvényközpontban megrendezett fogadáson, majd első útja a Farkasréti temetőbe vezetett. Virágot vittek Kolonics György sírjához. Az Atomerőmű SE kajak-kenu szakosztályának szép számú küldöttsége is elkísérte az arannyal felérő bronzot szerzett sportolókat.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu