A vereség után bekeményítenek Pakson

Szerző: shLétrehozva: 2008. szeptember 15. 15:05
A Paksi FC futballcsapata NB I-es történetének legsúlyosabb vereségét szenvedte el a Vasas ellen a 2008-2009-es bajnokság 7. fordulójában. Az angyalföldiek 5-0-ra nyertek a jó ideig emberelőnyben játszó tolnaiakkal szemben. Gellei Imre a mérkőzést követő sajtótájékoztatón elmondta: következményei lesznek a súlyos vereségnek. Kiss Tamás szerint is büntetésre számíthat a csapat a gyenge teljesítményért.


Nem várt nagy pofonba szaladt bele az Illovszky Rudolf Stadionban szombat este a Paksi FC. Már a mérkőzés elején Tóth András kiállítása után emberelőnybe kerültek Gellei Imre játékosai, de nem tudták kihasználni az adódó lehetőséget.

 

„A kiállítást követően nagy előnyt adtunk a Vasasnak, hiszen kevesebbet birtokoltuk a labdát, mint ellenfelünk – kezdte értékelését Gellei Imre. – Sajnos már akkor tudtuk, hogy nagy a baj, amikor hátrányban kellett az öltözőbe vonulnunk a szünetben. Molnár Zoltán kiállítása a lehető legrosszabbkor jött, a kontrákra játszó angyalföldiek ezután éltek a tőlünk kapott lehetőséggel.”

 

A paksiak nagy különbségű veresége azért is váratlan, mert most futó szezonban eddig remek idegenbeli mérleggel rendelkeztek. Kaposváron öt rúgott gólig jutott a csapat, ám ezúttal a bekapott góljaik miatt kellett ötig számolniuk.

 

„Nagyon fájó vereséget szenvedtünk – folytatta a rutinos tréner. – Több játékosom Tóth András kiállítása után elhitte, hogy megvan a mérkőzés. A Vasas minden tekintetben fölénk nőtt, de ígérhetem, hogy a megalázó vereségnek következményei lesznek.

 

A hétfői edzésre igyekvő Kiss Tamás szívesen állt a SportHirado.hu rendelkezésére, hogy elmondja miként élte meg a Vasas elleni súlyos vereséget.

 

„Az első gólig nekünk voltak helyzeteink – fogalmazott Kiss Tamás. – Németh kapus kétszer is bravúrral tudott csak hárítani. Úgy érzem, az első bekapott gól után megtört a csapat. A szünetben megbeszéltük mit kell játszanunk a folytatásban, de Molnár Zoltán kiállítása után görcsössé és pontatlanná vált a játékunk.”

 

„A Vasasnak minden összejött – folytatta a paksiak gólpassz felelőse. – De ebben mi is nyakig benne voltunk! A középpályán nem sikerült megszűrünk a támadásaikat. Gyorsaságban fölénk nőttek, kontráik után emberelőnyös szituációkat tudtak kidolgozni, még abban a periódusban is, amikor mi voltunk eggyel többen.”

 

„A találkozó után siralmas hangulat volt az öltözőben. Elképzelhető, hogy anyagi és személyi következményei is lesznek a Vasas elleni produkciónak. Senki sem szereteti, ha büntetést kap, de úgy érzem, hogy ezúttal jogos szankciók elé nézünk – zárta mondandóját a támadó.”  

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu