Csepel is leborul Kozmann és Kiss előtt

Szerző: MTILétrehozva: 2008. augusztus 28. 14:49
Tóth Mihály polgármester azt javasolja, hogy a pekingi olimpián harmadik helyezést elért kenukettős, Kozmann György és Kiss Tamás, valamint edzőjük, Ludasi Róbert kimagasló teljesítményéért méltó anyagi és erkölcsi elismerést kapjon a csepeli önkormányzattól.


 

A kerületi vezető mindezt akkor jelentette be, amikor csütörtökön hivatalában fogadta a pekingi olimpián bronzérmet nyert két kenust és trénerüket.

 

Hozzátette, hogy indítványát rendkívüli képviselő-testületi ülés keretében fogja előterjeszteni, s ha elfogadják, az elismeréseket szeptember 4-én, nyilvános ünnepségen, a csepeli polgármesteri hivatalban adják át az érintetteknek.

 

A találkozón a polgármester a csepeliek elismerését fejezte ki azért a rendkívüli teljesítményért, amelyet Kiss Tamás, a Csepeli Kajakkenu Sportegyesület és Kozmann György, a paksi Atomerőmű Sportegyesület versenyzője nyújtott.

 

Méltatta Ludasi Róbertnek a két versenyző felkészítésében betöltött meghatározó szerepét, emberségét. Tóth Mihály hangsúlyozta: a magyar sportszeretők millióihoz hasonlóan a csepeliek is tisztában voltak azzal, hogy Kolonics György július 15-i, tragikus hirtelenségű halála után emberfeletti erőfeszítésre lesz szükség a tisztes helytálláshoz.

 

A csepeli és a paksi sportoló azonban minden várakozást felülmúlt Pekingben.

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu