KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "KOZMANN_GYORGY"
Kolonicsot nem feledi, célja az olimpia 2011. augusztus 2. 16:48 Másfél év után visszatért, kemény munkával visszaküzdötte magát az élmezőnybe, a júliusi országos bajnokságon pedig két első hellyel bizonyította a 32 éves Kozmann György, kétszeres olimpiai bronzérmes kenus, hogy nem lehet leírni. A tragikus körülmények között elhunyt Kolonics György egykori páros társa mint mondja, a múltat nem feledi, míg a jövőben rövidtávon a szegedi világbajnokság a cél, de az igazán fontos a 2012-es londoni olimpia lesz.
 
Bravúrosan tért vissza az olimpiai érmes 2011. július 15. 21:29 Az idén visszatért, olimpiai bronzérmes kenus Kozmann György egyesben és párosban is megnyerte az 500 m-es küzdelmeket a kajak-kenu országos bajnokság, egyben vb-válogató pénteki versenynapján, Szolnokon.
 
Visszatér a legenda párostársa 2010. november 26. 09:59 Egy éves kihagyás után visszatér a kétszeres olimpiai bronzérmes kenus, Kozmann György, a 2008 nyarán elhunyt legendás Kolonics György egykori társa. A klasszis újra elkezdte az edzéseket, szeretne rajthoz állni a jövő évi szegedi olimpiai kvalifikációs világbajnokságon és a londoni ötkarikás játékokon is.
 
Segítség az iszapömlés károsultjainak 2010. október 26. 14:41 Minden segítség jól jön a három héttel ezelőtti, tragikus kimenetelű iszapömlés károsultjainak, az áldozatok családjainak. A magyar társadalom és a külhonban élő magyarság is igyekszik enyhíteni a károkon, most a sportvilágból érkezett támogatás egy többnapos rendezvény kapcsán. A Bajnok Csapat jótékonysági futása több mint 3 millió forint "bevételt" és 3 millió forint értékű felajánlást hozott.
 
Elindult Bécsből a jótékonysági váltó 2010. október 21. 11:36 Az idei Bécs-Pozsony-Budapest Szupermaraton ugyan elmaradt, ám a Nagy Sportágválasztó és a Magyar Vöröskereszt által, a vörösiszap-katasztrófa károsultjainak megsegítésére szervezett jótékonysági futást szerdán a tervek szerint megkezdte a Bajnokok csapata.
 
Válasszon sportágat olimpikonokkal! 2009. április 23. 14:59 A korábbi évek nagy sikerei után idén is megrendezik a Nagy Sportágválasztót, május 22-23-án, a Maglódi úti Merkapt Maraton Sportközpontban. Immáron a negyedik felvonásánál tart az esemény, amelynek fő célja, hogy gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt kedvet csináljon a sporthoz. A tavalyi hatvan sportág után ezúttal már több mint nyolcvan szakágban próbálhatják ki magukat a fiatalok. A csütörtök délelőtti, budapesti sajtótájékoztatón Ipacs Endre főszervező - nem mellékesen pedig korábbi vb-bronzérmes kenus - elmondta, egyre többen érdeklődnek a sportágválasztó iránt. A rendezőknek segítségére lesz több olimpikon is. Többek között Kozmann György, Dr. Molnár Tamás és Nagy Tímea is részt vesz majd a kétnapos eseményen.
 
Megidézték Verne Gyula szellemét 2009. április 21. 11:05 A dunai hajós. Ezt a tiszteletbeli magyarként emlegetett, méltán világhírű francia regényíró, Jules Verne által írt remekművet – legalábbis részben – idézi meg augusztus közepén, 15-20. között az előzetes tervek szerint kétszáz kajakos, kenus és evezős egység, amikor egy teljesítmény-, illetve kalandtúra keretében öt nap alatt teljesíti a Bécs-Pozsony-Budapest távolságot.
 
A Cozma-gyilkosság feltépi a sebeket 2009. február 10. 17:10 Marian Cozma személyében sajnos nem először veszítettünk el élsportolót pályafutása legszebb évei közepén. Elég csak pár esztendőt visszamennünk az időben, hogy olyan tragikus esetekre leljünk, amelyek nemcsak a sport szerelmeseit, hanem az egész országot, a társadalmat is megrendítették. Alábbi cikkünkben olyan érintettek nyilatkoztak a SportHirado.hu-nak, akik már átéltek hasonló helyzeteket pályafutásuk során. Mint kiderült, a román kézilabdázó megölése mindannyiukban feltépte a korábbi sebeket.
 
Kozmann és Biros fair play-díjat kapott 2008. december 16. 13:05 Kozmann György olimpiai bronzérmes kenus és Biros Péter háromszoros ötkarikás bajnok vízilabdázó vehette át a sportszerű cselekedetért járó trófeát a Magyar Olimpiai Bizottság fair play és etikai testületének keddi díjátadó ünnepségén a Művészetek Palotájában. Életművéért Kovács Ferenc labdarúgóedző részesült elismerésben.
 
Ki a jobb, magyarok? És mennyivel? 2008. december 15. 21:14 Rövidesen átlépünk a 2009-es esztendőbe, így eljött az idő, hogy számba vegyük, ki mit tett le a magyar sport asztalára, és ki érdemelné meg a legjobb férfi sportoló címet széles e hazában. A pekingi ötkarikás játékok fényében nem lenne meglepő, ha a SportHirado.hu olvasói az egyetlen egyéni aranyérmet szerző Vajda Attilát szavaznák az élre, de nem szabad megfeledkezni az ugyancsak emberfeletti teljesítményt nyújtó Kozmann Györgyről és Fodor Zoltánról sem. Cseh László háromszor is felállhatott a dobogóra a kínai fővárosban, így méltán pályázhat az év sportolója kitüntető titulusra is.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu