Válasszon sportágat olimpikonokkal!

Szerző: shLétrehozva: 2009. április 23. 14:59
A korábbi évek nagy sikerei után idén is megrendezik a Nagy Sportágválasztót, május 22-23-án, a Maglódi úti Merkapt Maraton Sportközpontban. Immáron a negyedik felvonásánál tart az esemény, amelynek fő célja, hogy gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt kedvet csináljon a sporthoz. A tavalyi hatvan sportág után ezúttal már több mint nyolcvan szakágban próbálhatják ki magukat a fiatalok. A csütörtök délelőtti, budapesti sajtótájékoztatón Ipacs Endre főszervező - nem mellékesen pedig korábbi vb-bronzérmes kenus - elmondta, egyre többen érdeklődnek a sportágválasztó iránt. A rendezőknek segítségére lesz több olimpikon is. Többek között Kozmann György, Dr. Molnár Tamás és Nagy Tímea is részt vesz majd a kétnapos eseményen.


Mit tegyen a szülő, ha szeretné, hogy gyermeke sportoljon, de fogalma sincsen mely szakágat válassza? Vigye el porontyát a május 22-23-án a kőbányai Merkapt Maraton Sportközpontban rendezett Nagy Sportágválasztóra!

Kik lehetnének alkalmasabbak arra, hogy segítsenek a megfelelő sportág kiválasztásában, mint olimpiai és világbajnok élsportolók, illetve a Sportkórház elismert szakemberei?

A cél, hogy minél több mozgásformát kipróbálva dönthessenek a gyerekek, vagy adott esetben a szülők, hogy milyen sportágban próbálják majd ki magukat. Az első napon 14 óráig az óvodás, illetve iskolás csoportokat fogadják a sportközpontban, majd koradélutántól másnap estig a családokat várják.

A sajtótájékoztató fénypontja volt két fiatal tehetség bemutatása. Először egy tíz év alatti hokireménység, majd egy tini pólós érkezett a helyiségbe teljes fegyverzetben. Természetesen nem jöttek egyedül. Előbbi Géczi Gábor korábbi válogatott jégkorongozóval, míg utóbbi a háromszoros olimpiai bajnok pólós Molnár Tamással érkezett a jelenlévők legnagyobb örömére.

Rajtuk kívül egyébként a két, várhatóan ragyogó napsütéses májusi napon Nagy Tímea, Sike András, Kovács Antal, Szuper Levente, Kucsera Gábor és Kovács Katalin is tiszteletét teszi a Maglódi úton.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu