KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "HUTTNER_CSABA"
Segítség az iszapömlés károsultjainak 2010. október 26. 14:41 Minden segítség jól jön a három héttel ezelőtti, tragikus kimenetelű iszapömlés károsultjainak, az áldozatok családjainak. A magyar társadalom és a külhonban élő magyarság is igyekszik enyhíteni a károkon, most a sportvilágból érkezett támogatás egy többnapos rendezvény kapcsán. A Bajnok Csapat jótékonysági futása több mint 3 millió forint "bevételt" és 3 millió forint értékű felajánlást hozott.
 
Elindult Bécsből a jótékonysági váltó 2010. október 21. 11:36 Az idei Bécs-Pozsony-Budapest Szupermaraton ugyan elmaradt, ám a Nagy Sportágválasztó és a Magyar Vöröskereszt által, a vörösiszap-katasztrófa károsultjainak megsegítésére szervezett jótékonysági futást szerdán a tervek szerint megkezdte a Bajnokok csapata.
 
Válasszon sportágat olimpikonokkal! 2009. április 23. 14:59 A korábbi évek nagy sikerei után idén is megrendezik a Nagy Sportágválasztót, május 22-23-án, a Maglódi úti Merkapt Maraton Sportközpontban. Immáron a negyedik felvonásánál tart az esemény, amelynek fő célja, hogy gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt kedvet csináljon a sporthoz. A tavalyi hatvan sportág után ezúttal már több mint nyolcvan szakágban próbálhatják ki magukat a fiatalok. A csütörtök délelőtti, budapesti sajtótájékoztatón Ipacs Endre főszervező - nem mellékesen pedig korábbi vb-bronzérmes kenus - elmondta, egyre többen érdeklődnek a sportágválasztó iránt. A rendezőknek segítségére lesz több olimpikon is. Többek között Kozmann György, Dr. Molnár Tamás és Nagy Tímea is részt vesz majd a kétnapos eseményen.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu