KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "SPORTAGVALASZTO"
A választás joga a Te kezedben van! (x) 2010. május 6. 15:44 Május 14-15-én hatodik alkalommal rendezik meg a Budapesti Nagy Sportágválasztót, amelyen a több mint 90 sportág közül mindenki kiválaszthatja a korának, nemének, testfelépítésének, vagy akár pénztárcájának leginkább megfelelőt. Élj a lehetőséggel!
 
Közel 17 ezren a IV. Sportágválasztón 2009. május 26. 20:17 Május 22-23-án 92 sportág képviseltette magát a IV. Nagy Sportágválasztón. 115 oktatási intézményből közel 5100 látogató jött el (kb. 4600 gyerek és 500 kísérő), a pénteki napon 6500 volt a látogatók száma, hiszen az oktatási intézményekből érkezők mellett 14:00 órától a nagyközönség számára is nyitva voltak a kapuk, szombaton (a családoknak, nagyközönségnek fenntartott napon) több mint 10 000 (!) volt a résztvevők száma! Összehasonlításképpen, a III. Nagy Sportágválasztón a két nap alatt 4500 volt a látogatói szám.
 
Válasszon sportágat olimpikonokkal! 2009. április 23. 14:59 A korábbi évek nagy sikerei után idén is megrendezik a Nagy Sportágválasztót, május 22-23-án, a Maglódi úti Merkapt Maraton Sportközpontban. Immáron a negyedik felvonásánál tart az esemény, amelynek fő célja, hogy gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt kedvet csináljon a sporthoz. A tavalyi hatvan sportág után ezúttal már több mint nyolcvan szakágban próbálhatják ki magukat a fiatalok. A csütörtök délelőtti, budapesti sajtótájékoztatón Ipacs Endre főszervező - nem mellékesen pedig korábbi vb-bronzérmes kenus - elmondta, egyre többen érdeklődnek a sportágválasztó iránt. A rendezőknek segítségére lesz több olimpikon is. Többek között Kozmann György, Dr. Molnár Tamás és Nagy Tímea is részt vesz majd a kétnapos eseményen.
 
Sportágválasztó: több mint 40 sportág 2008. szeptember 12. 14:39 Jövő héten immár harmadik alkalommal rendezik meg a Merkapt SE sportágválasztó rendezvényét. Az egy évvel ezelőtt életre hívott kezdeményezés remek visszhangra talált az érdeklődők körében, amely kedvet és erőt adott a szervezőknek a folytatáshoz. Tavasszal már kétnaposra bővítették ki a rendezvényt, amelynek jellege és annak érdemi mondanivalója a szeptember 19-20-i eseményen is visszaköszön majd. Ezúttal már többb mint negyven (!) sportág képviselői mutatják meg magukat.
 
Peking 2008, sportlövészet: amerikai aranyérem skeetben 2008. augusztus 16. 09:41 A férfi sportlövők skeet versenyszámának fináléját szétlövés után a norvég Tore Brovoldot megelőzve az amerikai Vincent Hancock nyerte. A bronzérem sorsáról szintén szétlövés döntött, harmadik lett a francia Anthony Terras, negyedik helyen zárt a ciprusi Antonisz Nikolaidisz.
 
Sidi Péter még nem tett le az éremről 2008. augusztus 12. 07:48 Sidi Péter a hatodik helyen végzett a légpuskások hétfői 10 méteres versenyében, a Sporthíradó által olimpiai aranyéremre jósolt komáromi sportoló pontszerző lett első számában, ám ez nem jelenti azt, hogy dobogós helyezés nélkül térne haza Pekingből. A versenyző trénere, a szintén az olimpián tartózkodó Kisvárdai István szerint a magyar klasszis még szerezhet kellemes meglepetést, hiszen két számban is indul.
 
Utánpótlás-tömegsport: májusban másodszor lesz sportágválasztó 2008. május 6. 14:30 A két egykori kiváló kenusból lett szervező, Ipacs Endre és Hüttner Csaba nagy szeretettel várja az érdeklődőket a II. Nagy Sportágválasztó Napra, amelyet 2008. május 23-24-én rendeznek a Merkapt Maraton Sportközpontban (X. ker., Maglódi út 12/A).
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu