A választás joga a Te kezedben van! (x)

Szerző: shLétrehozva: 2010. május 6. 15:44
Május 14-15-én hatodik alkalommal rendezik meg a Budapesti Nagy Sportágválasztót, amelyen a több mint 90 sportág közül mindenki kiválaszthatja a korának, nemének, testfelépítésének, vagy akár pénztárcájának leginkább megfelelőt. Élj a lehetőséggel!


 

A Budapesti Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvény elsődleges célja, hogy minél többeknek - gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt - kedvet csináljon a sporthoz, valamint, hogy segítse a helyes sportágkiválasztást, olyan mozgásforma megtalálását, mely a leginkább illik az adott gyermek, felnőtt korához, testfelépítéséhez, erőnlétéhez. Elősegítve, hogy minél többen élvezettel, sikerélménnyel és ezáltal hosszútávon gyakorolják a kiválasztott sportágat, növelve az egyesületek utánpótlás és tömegbázisát.

A lényeg, hogy a látogatók ne csak nézzék az egyes sportbemutatókat, hanem aktív részesei legyenek maguk is a rendezvénynek, vegyék kezükbe a sporteszközöket, próbálják ki a sportágakat, tapasztalják meg az egyes mozgásformák lényegét, hangulatát.  „Ízleljék meg” a sportot.

A két napos VI. Budapesti Nagy Sportágválasztón több mint 90 sportágat (!) tehetnek próbára a jelenlévők. A sportágak ilyen egyedülállóan nagyszámú felhozatala, kipróbálási lehetősége reméljük azoknak is „étvágyat” csinál, akik eddig nem érdeklődtek a sport iránt, nem véletlenül hangoztatjuk, hogy rendezvényünk „sportvágygerjesztő” kíván lenni.

A Budapesti Nagy Sportágválasztó tehát nem egy kirakatrendezvény, hanem egy olyan non-profit, civil kezdeményezés, mely a szervezők megítélése szerint a gyakorlatban tud hozzájárulni ahhoz, hogy minél többek életének természetes részévé váljon a mozgás, a sport.

A szeptemberi V. Budapesti Nagy Sportágválasztó két napján közel 18 000 volt a látogatók száma, pénteken közel 100 oktatási intézményből 5100 fővel látogattak ki csoportosan a gyerekek kísérőtanáraikkal.

A május 14-15-i rendezvényen élsportolókkal, olimpikonokkal is találkozhatnak a látogatók, sőt együttsportolásra is lehetőség nyílik a neves sportszemélyiségekkel.   

Címkék: sportagvalaszto
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu