KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "BALATONRING"
Jövőre sem lesz Magyar Nagydíj! 2010. szeptember 30. 14:25 Olyan magyaros! A gyorsaságimotoros-világbajnokság 2011-es, ideiglenes versenynaptárában nem szerepel a Magyar Nagydíj színhelyének szánt sávolyi pálya, a Balatonring, amelynek felépülése továbbra is bizonytalan. A Balatonhoz közeli pályán az eredeti elképzelések szerint az idei 18 futamos vb egyik állomásaként lehetett volna magyarországi verseny is, ha - a honi motoros társadalom nagy álmaként - elkészül a sávolyi beruházás.
 
Állandó póthelyszín lesz a beugró pálya 2010. március 24. 14:50 A szeptember 19-re kiírt, majd törölt Magyar Nagydíj helyére beugró új házigazda, a spanyolországi Aragón tartalék helyszín lesz a következő öt évben a gyorsaságimotoros-világbajnokságban, amennyiben az eredeti rendező valamilyen oknál fogva nem tudja megrendezni a világbajnoki futamot - mint most a Balatonring.
 
Eldőlt: nem lesz motoros Magyar Nagydíj 2010. március 18. 18:29 A Nemzetközi Motorkerékpáros Szövetség (FIM) - másodszor - törölte a gyorsaságimotoros-világbajnokság 2010-es versenynaptárából a szeptember 19-re kiírt Magyar Nagydíjat. A Balatonring nem épül meg időre, helyette egy újabb - a negyedik - spanyol helyszínen, Aragónban rendezik meg a versenyt.
 
Elhalasztják a Magyar Nagydíjat! 2009. március 11. 11:14 Biztossá vált, hogy nem lesz 2009-ben Magyar Nagydíj a gyorsaságimotoros-világbajnokságban miután a futam szervezője hivatalos közleményben kérte, hogy a versenyt halasszák jövő áprilisra. Igaz, ez nem érhetett váratlanul senkit, hiszen Suchman Tamás kormánybiztos után, szerdán reggel a sportért felelős önkormányzati miniszter, Gyenesei István is megerősítette, nincs esély arra, hogy szeptember 20-ára elkészüljön a Balatonring. A tárcavezető azonban a Nap-TV-nek elmondta azt is, hogy a verseny megrendezéséért mindent megtesznek, és helyszínként szóba jött a Hungaroring is.
 
Csúszik a Balatonring átadása! 2009. március 10. 20:37 Suchman Tamás, a kiemelt fejlesztésekért, ezen belül a sávolyi MotoGP hatósági előkészítéséért felelős kormánybiztos bejelentette, hogy a Sedesa vezette konzorcium nem nyújtotta be eddig a hitelkérelmét, így a Balatonring nem készülhet el időre - olvasható asz nso.hu-n az MTI beszámolója alapján. Ez azért nagy probléma, mert a spanyol beruházó a költségek felét kölcsönből kívánta finanszírozni.
 
Márciusban nekilátnak a Balatonringnek 2009. február 20. 17:49 A Grupo Milton Managment Zrt. benyújtotta építési engedély iránti kérelmét a Balatonring ügyével kapcsolatban még csütörtökön. Ehhez természetesen az is kellett, hogy Sávoly képviselőtestülete megszavazta a pálya létrehozásához szükséges új településrendezési tervet, ami feltétele annak, hogy a beruházás egyáltalán engedélyhez juthasson.
 
Veszélyben a Balatonring és a futam? 2009. február 10. 12:41 Lapértesülések szerint a gazdasági válság miatt bizonytalanná vált a Balatonring megépítése, így a gyorsasági motoros vb őszre tervezett, magyarországi futama is. A hír megjelent a motorcyclenews.com internetes portálon, valamint a sávolyi pálya honlapján is.
 
Talmácsi vált, megmentőre vár a Kawasaki 2009. január 2. 09:52 Egyik szemük még sírhat, a másik viszont már nevethet a gyorsasági motorosokkal szimpatizálóknak. Miközben napvilágra kerültek a 2009-es idény hivatalos rajtszámai, illetve nagy izgalommal várhatjuk Talmácsi Gábor bemutatkozását és párharcát Tóth Imrével a 250 kcm-es géposztályban, valamint a magyarországi futamot, addig egyre inkább bizonyosságot nyer, hogy negyedik istállóként a Kawasaki is kiszáll a sorozatból.
 
Moto GP, Balatonring: ünnepélyes "alapcsőletétel" Sávolyban 2008. november 20. 12:28 Csütörtökön délelőtt került sor az ünnepélyes "alapcsőletételre" Sávolyban, abban a községben, melynek közelében épül fel a gyorsaságimotoros-világbajnokság jövő évi 14. futamának, a Magyar Nagydíjnak szeptember 20-án otthont adó Balatonring.
 
Autó-motor: ünnepélyes alapkőletétel a Balatonringen 2008. november 6. 11:13 Jövő szeptember 20-án a Balatonringen rendezik meg a gyorsaságimotoros-világbajnokság 14. futamát, a Magyar Nagydíjat. A Sávoly község mellett épülő létesítmény alapkőletételére csütörtökön délelőtt került sor.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu