Márciusban nekilátnak a Balatonringnek

Szerző: shLétrehozva: 2009. február 20. 17:49
A Grupo Milton Managment Zrt. benyújtotta építési engedély iránti kérelmét a Balatonring ügyével kapcsolatban még csütörtökön. Ehhez természetesen az is kellett, hogy Sávoly képviselőtestülete megszavazta a pálya létrehozásához szükséges új településrendezési tervet, ami feltétele annak, hogy a beruházás egyáltalán engedélyhez juthasson.


Sávoly polgármesteri hivatala február 16-án módosítás nélkül fogadta el a szakhatóságokkal előzetesen egyeztetett új rendezési tervet. Bobek József polgármester emellett elmondta azt is, hogy a község csatornázási rendszere elkészült, amelyet korábban a Balatonring beruházói magukra vállaltak.

A környéken az egyetlen fennálló probléma az, hogy Somogysámson és Somogyzsitfa között - érintve a motorversenypálya építési területét is - magasan áll a talajvíz. Ezt folyamatosan szivattyúzzák, aminek köszönhetően néhány héten belül – amint megérkezik az építési engedély – megkezdődhetnek a munkálatok.

Ezen események következtében csütörtökön a Grupo Milton Managment Zrt. benyújtotta a szükséges papírokat, bizonyítva, hogy az elmúlt időszak híreszteléseivel ellentétben, komolyan veszi a határidőket.

Így, beigazolódott az, amit a cég vezérigazgatója, Mervó József korábban a motogphirek.hu-nak adott nyilatkozatában elmondott: igenis lesz pálya, amely szeptember 20-ra képes lesz fogadni a gyorsaságimotoros-világbajnokság mezőnyének mindhárom kategóriáját.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu