Az élet napfényes oldala Bayernéknél

Szerző: shLétrehozva: 2008. október 6. 13:34
A Bayern München szombaton 3-3-as döntetlent játszott a Bochummal Bundesliga-mérkőzésen, és továbbra is csak bukdácsol a német labdarúgó-bajnokságban. A müncheni klub nagy családja egy nappal később az Oktoberfest zárónapján beszélte át a találkozó tanulságait – és még sok minden mást –, méghozzá gyönyörű hölgyek és ipari mennyiségű sör kíséretében.



A Bayern nem úgy szerepel a bajnokságban, mint azt a szurkolók elvárnák, és a Bajnokok Ligájában is csak döntetlenre volt képes a Lyonnal szemben hazai pályán.

A játékosok azonban minden bizonnyal ismerik az „alkoholba fojtom bánatom” sikerdíjas mondást, és ekképpen tettek a bajorok hetedhét országra szóló ünnepségsorozatán, az Oktoberfesten.

A rendezvényre azonban nem egyedül érkeztek a csapat vezetői és játékosai: legtöbbjük feleségük, barátnőjük, vagy Zé Roberto esetében egész családjuk kíséretében érkezett.

A müncheni aranylábúak a képek tanúsága alapján nem unatkoznak a pályán kívül sem, és ha éppen nem szurkolóikat boldogítják, szebbnél szebb hölgyek kényeztetik őket.

A feleségek, barátnők szépségversenyét munkatársaink egybehangzó véleménye szerint a belga hátvéd, Daniel van Buyten „Nagy Ő”-je nyerte, igéző szemei és bájos mosolya gyilkos dekoltázsával megfejelve minden férfiszemet a másodperc törtrésze alatt magára szegez.

A német válogatott támadó, Miroslav Klose a gyönyörűséges Sylwia oldalán feszít az együttes rendezvényein, míg csatártársa, Luca Toni a „vörös démon”, Marta karjaiban készül fel az újabb megméretésre.

Tim Borowski és José Ernesto Sosa többnyire a bajorok kispadját koptatja, amely miatt valószínűleg a legkevésbé szívük hölgye, Lena és Carolina bosszús: így legalább több energiája marad uruknak a pályán kívüli huncutságokra, és szívvel-lélekkel tehetnek eleget házas-, illetve élettársai kötelezettségeiknek.

Mi azonban az idősebb korosztályra is gondoltunk, és számukra is kínálunk ínyencséget az Allianz Arena háza tájáról: a klub elnöke, Karl-Heinz Rummenigge hírnevéhez méltóan igényesen válogatott a szebbik nem képviselői közül is, míg Uli Hoeness menedzser élete Susi mellett csupa móka és kacagás.

A „pártolótagok” között is akad neves személyiség, aki megtisztelte az Oktoberfest Bayern-sátrát: Edmund Stoiber korábbi bajor miniszterelnök feleségével és a csapat vezetőedzőjével, Jürgen Klinsmann-nal iszogatott jóízűen a vasárnapi tivornyán.

Ön melyik Bayern-labdarúgó párjával töltene el egy hosszú hétvégét? Mielőtt szavazna, tekintse meg fotógalériánkat!

 

GALÉRIA: Oktoberfest Bayern-módra!!!

 

KAPCSOLÓDÓ TARTALOM:

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu