Beauty Slam: Szexi sztárok a pályán!

Szerző: shLétrehozva: 2008. szeptember 19. 13:58
Szeretjük a teniszt. Ez egy általános vélekedés a szerkesztőségünkben. A női teniszt meg különösen. És most kivételesen tekintsünk el a szemet gyönyörködtető labdamenetektől, a sikítással kísért nyerő ütésektől, a már-már elmaradhatatlan kéjes nyögdécseléssel párosuló tenyeresektől és fonákoktól. Koncentráljunk inkább az idomokra!


 

Egy brit telekommunikációs nagyvállalat felmérést készített, a szemrevaló hölgyeket pedig a tenisztudás helyett a külső adottság alapján rangsorolta. Ha a pályán mutatott teljesítmény is számított volna, alighanem az orosz Marija Sarapova vagy a szerb Ana Ivanovics neve szerepelne a lista élén. Az azonban nem osztott, nem szorzott, ki hova üti a labdát, az annál inkább, hogy áll az ütő a lányok kezében.

 

Az orosz Marija Kirilenko mindent vitt, a 21 éves szexi szöszi a szavazatok 28 százalékát besöpörve vitte el a pálmát. Bájos honfitársnőjének, Sarapovának sem kell szégyenkeznie, a voksok egynegyedét begyűjtve második lett, azaz ő lett a szépségkirálynő első udvarhölgye.

 

A második udvarhölgy Szerbiából származik. Az angyali mosolyú, párductestű, barna hajú, barna szemű Ana Ivanovicsot a megkérdezettek 16 százaléka tartja a legszexisebbnek. Utána sorrendben a dán Caroline Wozniacki (12%), a cseh Nicole Vaidisova, az indiai Sania Mirza és az amerikai Ashley Harkleroad (5-5%) következik.

 

Harkleroad kisasszony megérdemel egy külön bekezdést, főleg úgy, hogy övé szerkesztőségünk különdíja, rögtön megakadt rajta a szemünk. Nálunk is hamarabb figyelt fel rá a nyuszis magazin, amely csakhamar fel is kérte egy bájfeltáró kalandtúrára egy fotózás formájában.

 

A megacég felmérése szerint a fedetlen bájak rangsorában megosztott nyolcadik helyezettként az argentin Gisela Dulko és az ausztrál Samantha Stosur szerepel, két-két százalékkal. Cseppet sem sajnáljuk a két százalékot a dél-amerikai szépségtől, aki nem mellesleg Fernando Gonzalez barátnője, az ausszi lánykától viszont igen.

 

Nekünk nem tetszik Samantha, ezért bojkottáljuk. Éppen ezért róla nem is szerepel egyetlen kép sem fotógalériánkban, nagy felfedezettünkről, a lengyel Marta Domachowskáról viszont több is. Szeretünk, Marta!

 

A fentiekben a britek véleményét ismertettük, de arra is kíváncsiak vagyunk, miként vélekednek a magyarok a teniszes szépségekről. Nos? Ki a legszexisebb? Mielőtt szavazna, tekintse meg fotógalériánkat!

 

 

 

A BRITEK SZERINT EZ A RANGSOR,
DE MIT GONDOLNAK A MAGYAROK?

 

A szépségkirálynő:

Marija Kirilenko (Oroszország) 28%

Második helyezett, első udvarhölgy:

Marija Sarapova (Ororszország) 25%

Harmadik helyezett, második udvarhölgy:

Ana Ivanovics (Szerbia) 16%

 

Negyedik:

Caroline Wozniacki (Dánia) 12%

Ötödik:

Nicole Vaidisova (Csehország) 5%

Sania Mirza (India) 5%

Ashley Harkleroad (Egyesült Államok) 5%

Nyolcadik:

Gisela Dulko (Argentína) 2%

Samantha Stosur (Ausztrália) 2%

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu