Szavazás: Sarapova a legszexisebb!

Szerző: shLétrehozva: 2008. szeptember 29. 14:08
„Ön szerint ki a legszexisebb teniszezőnő?” – tettük fel a kérdést szeptember 19-én, pénteken. Megkaptuk a választ. A SportHirado.hu népes olvasótábora egyértelműen állást foglalt, a többtízezer voks összesítése után a szavazatok 43 százalékát begyűjtve az oroszok szőke szexszimbóluma, Marija Sarapova nyerte a versengést.


 

A pályán tett erőfeszítéseit rendszerint kéjes nyögésekkel kísérő Marija fölénye már-már demoralizáló a vert mezőnyben található bájos riválisokra nézve.

Második a nyuszis magazinnak is kitárulkozó amerikai Ashley Harkleroad (16%), harmadik a párductestű szerb Ana Ivanovics (14%).

Egy brit telekommunikációs nagyvállalat felmérésén felbuzdulva készítettük el „reprezentatív kutatásunkat.” A szigetországi ínyenceknél az orosz Marija Kirilenko vitte el a pálmát, nálunk be kellett érnie a negyedik hellyel.

Szeretjük az orosz nőket, akárcsak olvasóink többsége, Sarapova nemcsak salakon, füvön és keménypályán világklasszis, hanem lengébb öltözékben, a civil életben is.

Az orosz Marija Kirilenko mindent vitt, a 21 éves szexi szöszi a szavazatok 28 százalékát besöpörve vitte el a pálmát. Bájos honfitársnőjének, Sarapovának sem kell szégyenkeznie, a voksok egynegyedét begyűjtve második lett, azaz ő lett a szépségkirálynő első udvarhölgye.

Az orosz származású, francia Tatiana Goloviné az ötödik hely (6%), hatodik lett Miss Anonymus, azaz a más kategóriába tartozó „bárki” (4%). A dán Caroline Wozniacki és a cseh Nicole Vaidisova egy-egy százalékát gyűjtötte be.

Az argentin Gisela Dulko, az indiai Sania Mirza és a lengyel Martha Domachowska viszont nem tudott egyről a kettőre, pontosabban nulláról az egyre jutni. Hitvallásunk változatlan: szeretjük a teniszt, a női teniszt pedig különösen.

 

 

Kapcsolódó anyagok:



A SPORTHIRADO.HU OLVASÓI MARIJA SARAPOVA IDOMAIRA ESKÜSZNEK!

A szépségkirálynő:

Marija Sarapova (Ororszország) 43%

Második helyezett, első udvarhölgy:

Ashley Harkleroad (Egyesült Államok) 16%

Harmadik helyezett, második udvarhölgy:

Ana Ivanovics (Szerbia) 14%

Negyedik:

Marija Kirilenko (Oroszország) 8%

Ötödik:

Tatiana Golovin (Franciaország) 6%

Hatodik:

Miss Anoymus (más) 4%

Hetedik:

Caroline Wozniacki (Dánia) 1%

Nicole Vaidisova (Csehország) 1%

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu