KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "DANIEL VAN BUYTEN"
Sérült védőjével hosszabbított a Bayern 2012. április 30. 17:10 Hetedik szezonját is megkezdheti a Bayern Münchennel Daniel Van Buyten, aki hétfőn egy évvel meghosszabbította a szerződését az idei BL-döntős együttesnél.
 
Kificamította bokáját a Bayern védője 2010. augusztus 1. 17:41 Kellemetlen hírrel volt kénytelen szembesülni a Bayern München, hiszen az együttes tartalékcsapatának mérkőzésén bokasérülést szenvedett Daniel van Buyten.
 
Vírus támadja a Bayernt, öten kidőltek 2010. február 11. 22:24 Vírusos gyomorfertőzés tizedeli a Bayern München keretét, legalább öt játékos vált harcképtelenné Louis Van Gaal csapatában.
 
Ribéry: Lehet, hogy hosszabbítok 2010. február 5. 15:04 Március végén jelenti be Franck Ribéry, hol folytatja pályafutását. A Bayern München 26 éves támadó középpályása a France Footballnak adott nyilatkozatában azzal kecsegetette a bajorokat, hogy "nagyon is fennáll a lehetsége annak, hogy maradok". A hírek szerint jóbarátja, Daniel van Buyten győzködi a sztárt.
 
Hosszabított a Bayern belga bekkje 2010. február 4. 16:30 Két évvel meghosszabbította nyáron lejáró szerződését Daniel van Buyten, a Bayern München belga hátvédje. A 32 éves futballista így 2012-ig marad a bőrnadrágosoknál.
 
Van Buyten nem megy a Juventushoz 2009. december 16. 10:06 Bár kitartó kérőnek bizonyul a Juventus, ám úgy tűnik, Daniel van Buyten, a Bayern München belga hátvédje marad a bőrnadrágosok alkalmazásában. A hátvéd ügynöke a Tuttomercatowebnek elmondta, beszéltek a torinóiakkal, ám nem sok esély van az átigazolásra.
 
Az élet napfényes oldala Bayernéknél 2008. október 6. 13:34 A Bayern München szombaton 3-3-as döntetlent játszott a Bochummal Bundesliga-mérkőzésen, és továbbra is csak bukdácsol a német labdarúgó-bajnokságban. A müncheni klub nagy családja egy nappal később az Oktoberfest zárónapján beszélte át a találkozó tanulságait – és még sok minden mást –, méghozzá gyönyörű hölgyek és ipari mennyiségű sör kíséretében.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu