Ribéry: Lehet, hogy hosszabbítok

Szerző: shLétrehozva: 2010. február 5. 15:04
Március végén jelenti be Franck Ribéry, hol folytatja pályafutását. A Bayern München 26 éves támadó középpályása a France Footballnak adott nyilatkozatában azzal kecsegetette a bajorokat, hogy "nagyon is fennáll a lehetsége annak, hogy maradok". A hírek szerint jóbarátja, Daniel van Buyten győzködi a sztárt.


"Egy olyan versenyképes csapatban szeretnék játszani, amellyel a lehető legjobb az esélyem címeket, trófeákat nyerni. Áprilisban 27 éves leszek, fontos mérföldkőhöz érkezem."

"Az elmúlt idényben számos ajánlatot kaptam: például a Manchester United, a Real, a Barcelona és a Chelsea is hívott. Remélem, a Bayern is csatlakozik majd."

Ahogy azt a Bayern és a játékos ügynöke is jelezte, március végén dől el Ribéry sorsa, aki a világbajnokságon már nem szeretné, hogy bármilyen átigazolási hercehurca is elvonja a figyelmét.

Ribéry - aki 2011 június 30-ig rendelkezik élő szerződéssel Münchenben - arról is beszélt, végre tökéletes fizikai állapotban érzi magát, és rendeződött viszony Louis Van Gaal mesterrel is.

Német vélemények szerint Daniel Van Buyten lehet a kulcs Ribéry maradásához. A belga középhátvéd országos haverja a francia zseninek, gyakran tolmácsol is neki, elképzelhető, hogy a klub az ő közvetítésével próbálja meg maradásra bírni a sztárt.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu