KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "UNGVARI_ATTILA"
Dopping: tízmilliós nyomravezetői díj 2011. június 14. 20:03 Hamarosan tízmillió forintos nyomravezetői díjat kaphat, aki bizonyítékot szolgáltat a doppingvétség miatt eltiltott dzsúdós, Ungvári Attila tisztázására.
 
Ungvárit két évre elmeszelték 2011. június 8. 19:15 A Nemzetközi Cselgáncs Szövetség (IJF) doppingvétség miatt kétéves eltiltással sújtotta a 73 kilogrammos súlycsoportban érdekelt, a magát egy bűntény áldozatának beállító Ungvári Attilát, aki így nem indulhat a londoni olimpián.
 
Egyre sötétebb a magyar doppingbűntény 2011. május 3. 11:06 Két poligráfos vizsgálat eredményével próbálta bizonyítani ártatlanságát keddi sajtótájékoztatóján Taraba Sándor, akit azzal gyanúsítanak, hogy doppingszert tett a két versenyen is pozitív mintát adott cselgáncsozó társa, Ungvári Attila frissítőjébe. Az eredmény egy kérdést leszámítva negatív lett, de aljas indokból elkövetett súlyos testi sértés kísérletével, tehát bűnténnyel megvádolható újpesti dzsudósnak erre is volt magyarázata.
 
Feljelentés a pozitív doppingminta miatt 2011. április 5. 18:38 Ungvári Attila B-mintájának elemzése is pozitív eredménnyel zárult – tájékoztatta kedden az MTI-t a Magyar Judo Szövetség (MJSZ), amely egyben azt is jelezte, hogy a versenyző hazugságvizsgálatnak vetette alá magát, s az az ártatlanságát bizonyítja, ezért feljelentést tett ismeretlen elkövető ellen. A 73 kg-ban szereplő cselgáncsozónak a februári Hungária Kupán aratott győzelmét követően adott mintájában találtak az ellenőrök doppinglistás anyagot. A B-próbát Ungvári egy bécsi laborban végeztette el, az eredmény azonban megegyezett az A-teszttel.
 
Bukhatja az olimpiát a magyar klasszis 2011. március 28. 11:15 Egy bécsi laborban végezteti el a B próbát Ungvári Attila, aki a 73 kg-ban nyert aranyérme után pozitív doppingmintát szolgáltatott a februári Cselgáncs Hungária Kupán.
 
Többször "doppingolt" a magyar klasszis? 2011. március 8. 19:40 Az Európa-bajnoki bronzérmes Ungvári Attila pozitív doppingmintát adott a cselgáncs Hungária Kupán, ezt maga a dzsúdós ismerte el a Nemzeti Sportnak. A 73 kg-os súlycsoportban a versenyen aranyérmet szerzett sportoló nem tudja, hogyan juthatott a szervezetébe a tiltott szer.
 
Két cselgáncsérem a Hungária Kupán 2011. február 12. 18:31 A 73 kg-os Ungvári Attila arany-, testvére, Miklós pedig ezüstérmet szerzett szombaton a 46. cselgáncs férfi Hungária Kupán, amely az olimpiai kvalifikációs Világkupa-sorozat budapesti állomása.
 
Magyar bravúrok Párizsban 2011. február 5. 19:10 A 48 kg-os Csernoviczki Éva és a 73 kg-ban szereplő Ungvári Attila is ezüstérmet nyert szombaton a cselgáncs Világkupa-sorozat párizsi, 154 ezer dollár összdíjazású Grand Slam-viadalán.
 
Két magyar ötödik hely Tbilisziben 2009. április 25. 17:10 A férfiak 73 kg-os súlycsoportjában szereplő Ungvári Attila és a hölgyeknél a 70 kg-osok között szereplő Mészáros Anett is a bronzéremért küzdhetett a Tbilisziben zajló cselgáncs Európa-bajnokságon, ám végül mindketten az ötödik helyen végeztek.
 
Magyar bronzérem a Körcsarnokban 2009. február 14. 18:05 Ungvári Attila bronzérmet szerzett a budapesti Körcsarnokban rendezett cselgáncs Hungária-kupa szombati nyitónapján. A további magyar indulók közül szinte mindenkinek a második kör jelentette a végállomást.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu