Két magyar ötödik hely Tbilisziben

Szerző: shLétrehozva: 2009. április 25. 17:10
A férfiak 73 kg-os súlycsoportjában szereplő Ungvári Attila és a hölgyeknél a 70 kg-osok között szereplő Mészáros Anett is a bronzéremért küzdhetett a Tbilisziben zajló cselgáncs Európa-bajnokságon, ám végül mindketten az ötödik helyen végeztek.


Ungvári remekül menetelt az elődöntőig, ipponnal verte a brit Alex Farbont, a szerb Filip Krizant és a moldovai Marcel Trudovot, ám az elődöntőben ő kapott ki ipponnal az ukrán Volodimir Szorokától. A harmadik helyért a francia Gilles Bonhomme-mal kellett megküzdenie, de vereséget szenvedett. Ungvári ezzel az ötödik helyen zárta a kontinensbajnokságot.

Mészáros is ipponnal kezdett, megverte a szerb Tamara Kovacsevicset, ám vazarival vereséget szenvedett a spanyol Cecilia Blancótól. A vigaszágon sikerült újra győznie, akkor az ukrán Natalja Szmal volt az ellenfele. A harmadik helyért még a holland Edit Boscht kellett volna legyőznie, ám ez nem sikerült, így az ötödik helyen zárt.

A férfiaknál Nagysolymosi Sándornak csak egy mérkőzésen kellett tatamira lépnie, ugyanis azonnal ki is kapott az orosz Ivan Nyifontovtól a 81 kg-osok között. A hölgyek 63 kg-os súlycsoportjában Gáspár Eszter az első meccsén vereséget szenvedett az izraeli Alice Schlesingertől.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu