KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "T_MOBILE_HONVED"
Leforrázták az egri csillagokat 2009. február 22. 14:10 Magabiztos, 9-7-es győzelmet aratott a Honvéd a férfi vízilabda-bajnokság 15. fordulójában, és ezzel a második helyre zárkózott fel a tabellán. Habár a gólok száma nem mutat nagy különbséget, a játék képe alapján végig egyértelmű volt a hazaiak győzelme. A Dominót remek egyéni teljesítmények jellemezték, míg az Eger ezen a találkozón a játék egyik elemében sem tudott maradandót alkotni.
 
Verekedés és döntetlen a Népligetben 2009. február 15. 19:58 Verekedésbe torkollt a férfi vízilabda-bajnokság tizennegyedik fordulójának fővárosi rangadója. A Ferencváros és a Honvéd számára egyaránt fontos találkozón „normális" körülmények közt sem bírtak egymással a felek. Az elszabaduló indulatokat a bírók nem tudták megfékezni, és a káosszá alakuló mérkőzésen végül 9-9-es döntetlen született. A zöld-fehérek legjobbja Balatoni Máté volt, aki öt góljával kiemelkedett a mezőnyből.
 
Megtizedelve is remekelt a Szeged 2009. február 14. 19:21 Vérbeli rangadót rendeztek a férfi vízilabda bajnokság tizenharmadik fordulójában, ahol a Szeged 10-10-es döntetlent ért el a Honvéd ellen. A három cserével játszó vendégektől négy játékos pontozódott ki, így hiába játszottak jól a mérkőzés elején, a végén csak egy döntetlenre futotta. A Honvéd borzasztó játéka mellett az ötpercnyi folyamatos emberelőnyt is alig tudta kihasználni. Ezzel a döntetlennel továbbra is teljesen nyitott maradt a legjobb négybe pályázók küzdelme, a Vasas mögé az Eger, a Honvéd, a Szeged és a Fradi is felzárkózhat. Utóbbi csapat egy fordulatos mérkőzésen 14-8-ra verte az Újpestet.
 
Fél csapattal is döntetlent tud a Szeged 2009. február 11. 19:21 Vérbeli rangadót rendeztek a férfi vízilabda bajnokság tizenharmadik fordulójában, ahol a Szeged 10-10-es döntetlent ért el a Honvéd ellen. A három cserével játszó vendégektől négy játékos pontozódott ki, így hiába játszottak jól a mérkőzés elején, a végén csak egy döntetlenre futotta. A Honvéd borzasztó játéka mellett az öt percnyi folyamatos emberelőnyt is alig tudta kihasználni. Ezzel a döntetlennel továbbra is teljesen nyitott maradt a legjobb négybe pályázók küzdelme, a Vasas mögé az Eger, a Honvéd, a Szeged és a Fradi is felzárkózhat.
 
Szivós-parádé és bíztató vereség 2009. február 3. 17:02 Minimális különbséggel kapott csak ki a T-Mobile-Honvéd férfi vízilabdacsapata a LEN-kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén az orosz Szintez Kazany együttesétől (8-9). Ám ez az egygólos differencia akár a továbbjutást is jelentheti Vad Lajos tanítványainak. Szivós Márton utolsó pillanatban szerzett találatának köszönhetően a budapesti csapatnak nagy esélye van a legjobb négy közé jutásra.
 
Vízilabda: a Szeged szerb, a Honvéd orosz ellenfelet kapott 2008. december 16. 13:24 A Szeged szerencsésebb volt, mint a Honvéd a férfi vízilabda LEN Kupában, ahol a negyeddöntőben előbbi a szerb Vojvodinát, utóbbi az orosz Kazanyt kapta ellenfélül.
 
Drámai Vasas-siker, Varga Dániel a hős 2008. november 29. 20:32 A férfi vízilabda Magyar Kupa elődöntőjében vérbeli rangadót játszott egymással a Vasas és a Honvéd. Mindkét fél számára fontos volt a döntőbe jutás, és ez látszott is a játékon. A harmadik negyedre aztán mind a játékosok számában, mind erőben meggyengült a Domino, de Szivós nem fáradt el: a Honvéd nyolcasa bravúros teljesítményt nyújtva hosszabbításba vezette a piros-fehéreket. Ott azonban közbelépett Varga Dániel, így döntős a Vasas.
 
Honvéd gólzápor zúdult a görögökre 2008. november 23. 16:29 A férfi vízilabda LEN-kupa nyolcaddöntőjének első mérkőzésén 12-3-ra nyert a Honvéd, így kilenc gólos előnnyel várhatják a december 13.-ai visszavágót a Vuliagmeni ellen. A hazai csapat remek - látványos és eredményes - játékot mutatott be, míg a görögök nem sokat tudtak hozzátenni a találkozóhoz. A Honvédnál külön kiemelendő a jó előnykihasználás, és a pontos, koncentrált teljesítmény. A hazaiak legeredményesebb játékosa ismét a még mindig csak 16 éves Bátori Bence volt három góllal.
 
Varga Dániel eldöntötte, nyert a Vasas 2008. november 16. 13:58 Az élvonalbeli férfi vízilabda-bajnokság ötödik fordulójának rangadóján végig szoros meccsen, négy góllal nyert a Vasas a Honvéd ellen. A piros-kékek a mérkőzés elejétől riválisuk előtt jártak, de nagyon nem tudtak elszakadni a Domino együttesétől. A hazaiak főleg annak köszönhetik sikerüket, hogy jobban ki tudták használni a nagy számban megítélt emberelőnyöket. Eközben a Honvéd kevés fantáziával játszott, nem tudták meglepni a bajnokságban veretlen Vasast. A hazaiaknál a frissen felépülő Varga Dániel, a vendégeknél Szivós Márton és Gergely István nyújtott kiemelkedőt.
 
Egy Kiss Gergellyel több volt a Kotorban 2008. november 8. 20:36 A T-Mobile Honvéd nagyszabású ünnepet rendezett a klubvízilabdának, mely során a nők a Szuperkupáért mérkőztek a Dunaújvárosi Főiskolával, a férfiak pedig egy tét nélküli derbit játszottak a Kotor csapata ellene. A hölgyek magabiztosan el is hódították a címet, 11-7-re nyertek. A férficsapat ellenben sima vereséget szenvedett az Euroliga főtáblájára jutó montenegrói együttestől (8-10).
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu