KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "SZAZHALOMBATTA"
Labdarúgó NB II: nem bírt otthon a Százhalombattával az Ajka 2008. november 1. 15:24 Gólnélküli döntetlent játszott az Ajka együttese a Százhalombattával a labdarúgó NB II nyugati csoportjának 13. fordulójában. A Veszprém megyei csapat hiába rúgott két kapufát is, a góllövéssel hadilábon állt.
 
Labdarúgó NB II, Nyugati csoport: battai hármas a Dunaújvárosnak 2008. október 25. 17:24 Hét forduló után tudott ismét győzni a Százhalombatta a labdarúgó NB II-ben. Gálvölgyi István vezetőedző csapata Havrán József két és Patkó György egy góljával 3-0-ra verte a vendég Dunaújvárost. A Batta ezzel a sikerrel éppen DFC-t előzte meg a tabellán, de továbbra is mindkét gárda a kieső zónában helyezkedik el.
 
Sorrendben ötödször kapott ki a Batta 2008. október 12. 16:52 Mindkét játékrészben a vendégcsapat dominált a százhalombattai mérkőzésen, így nem meglepő, hogy a Kaposvölgye három ponttal távozott a Pest megyei városból a labdarúgó NB II nyugati csoportjának tizedik fordulójában. A sárga-kékek immár ötödik meccsükön nem tudtak gólt és pontot sem szerezni.
 
Először győzött a Barcs az új évadban! 2008. október 5. 17:05 Végre sikerélményben gazdag délutánjuk volt a barcsi labdarúgóknak: az NB II nyugati csoportjának sereghajtója hazai pályán magabiztosan nyert a Százhalombatta ellen a kilencedik forduló vasárnapi mérkőzésén. Ez volt a somogyiak első győzelme az őszi szezonban.
 
Ismét hazai pályán kapott ki a Batta 2008. szeptember 27. 17:47 A Tatabánya idegenben győzte le 1-0 arányban a százhalombattai csapatot az NB II-es labdarúgó bajnokság Nyugati-csoportjának 8. fordulójában. Az első félidőben elsősorban a középpályán zajlott a játék, így nem nagyon forogtak veszélyben a kapuk. A második felvonásban aztán hamar megszerezte a vezetést a vendéggárda, amit a mérkőzés végéig szervezett védőmunkával meg is tudott tartani.
 
Nyert a Gyirmót is, és vezeti a tabellát 2008. szeptember 20. 21:23 A Gyirmót esélyeshez méltón verte 2-0-ra a Százhalombatta együttesét a labdarúgó NB II 7. fordulójában, a Nyugati csoportban. Kiprich József vezetőedző alakulatában Szabó Csaba és Tóth Norbert volt eredményes. Ez volt a Győr melletti település csapatának ötödik győzelme, és 16 pontjával a bajnokság élén áll, megelőzve a 14 pontos Felcsútot. Az újonc Százhalombatta harmadszor kapott ki.
  
A Budaörs ismét szép győzelmet aratott 2008. szeptember 14. 16:13 A budaörsi csapat idegenben diadalmaskodott 4-0-ra a Százhalombatta ellen az NB II-es bajnokság Nyugati-csoportjának 6. fordulójában. A vendéggárda már az első félidőben három góllal terhelte meg a hazai kaput, így gyakorlatilag a szünetig el is dőlt a mérkőzés sorsa. A második játékrészben még egyszer betalált a Budaörs a battai kapuba, így teljesen megérdemelten nyert ilyen arányban is Lucsánszky Tamás csapata.
 
Könnyedén nyert otthon a Százhalombatta 2008. augusztus 30. 19:05 A százhalombattai labadrúgócsapat 3-1-re legyőzte a kozármislenyi együttest az NB II-es bajnokság Nyugati-csoportjának 4. fordulójában. A találkozó sorsa tulajdonképpen már az első felvonásban eldőlt, hiszen ebben a játékrészben estek a gólok. A folytatásban nem sok minden történt, így a hazai gárda az első félidőben mutatott teljesítménye alapján megérdemelten tartotta otthon mindhárom bajnoki pontot.
 
Nem bírt egymással a Batta és a ZTE B 2008. augusztus 16. 19:13 Gólnélküli döntetlent játszott egymással a Százhalombatta és a ZTE-tarcsi az NB II-es labdarúgó bajnokság Nyugati csoportjának második fordulójában. A pest megyei gárda otthonában rendezett mérkőzésen mindkét együttes a biztonságra törekedett az első félidőben. A második felvonásban ugyan aktívabban játszott a Zalaegerszeg, de Hegedűs kapus útját állta minden lövésnek, így a csapatoknak meg kellett elégedniük az egy-egy ponttal.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu