Labdarúgó NB II: nem bírt otthon a Százhalombattával az Ajka

Szerző: shLétrehozva: 2008. november 1. 15:24
Gólnélküli döntetlent játszott az Ajka együttese a Százhalombattával a labdarúgó NB II nyugati csoportjának 13. fordulójában. A Veszprém megyei csapat hiába rúgott két kapufát is, a góllövéssel hadilábon állt.


 

NYUGATI CSOPORT, 13. FORDULÓ:
AJKA – SZÁZHALOMBATTA 0-0
Ajka, 350 néző, vezette: Becséri (dr. Kovács P., Makkosné)
AJKA: Grőber – Pávlicz (Kovács G., 80.), Subicz, Pákai, Gunther – Imre (Szöllőskei, 59.), Manganelli, Pothárn – Mihalecz, Csörnyei, Szabó L. Vezetőedző: Artner Tamás
SZÁZHALOMBATTA: Hegedűs – Móra, Lannert, Tereánszki-Tóth, Janovics – Vass, Szabó Z., Patkó (Béres Z., 78.) – Havrán, Szép, Bakó (Földes G., 73.). Vezetőedző: Gálvölgyi István.
Sárga lap: Szöllőskei (86.) ill. Vass (54.).

 

Ajkai kapufával kezdődött a találkozó, majd a hazai fölény állandósult, ám a vendégvédelem stabilan állt a lábán. A folytatásban három hatalmas ziccert is elhibázott a Veszprém megyei gárda, kétszer Hegedűs kapus hárított bravúrral, egyszer pedg ismét a kapufa mentett.

 

Szünet után is maradt az ajkai fölény, de ekkor már a vendégek is veszélyesen kontráztak, és akár ők is megnyerhették volna a meccset.

 

EDZŐSZEMMEL:
Artner Tamás: - Nagyon gyenge színvonalú mérkőzésen a helyzetek alapján nyernünk kellett volna. Ennyi helyzetet büntetlenül nem lehet kihagyni.
Gálvölgyi István: - Nem tudom eldönteni, hogy szereztünk egy pontot, vagy kettőt vesztettünk. Az első játékrészben a hazai csapatnak voltak nagy lehetőségei, szünet után nekünk.

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu