Nyert a Gyirmót is, és vezeti a tabellát

Szerző: shLétrehozva: 2008. szeptember 20. 21:23
A Gyirmót esélyeshez méltón verte 2-0-ra a Százhalombatta együttesét a labdarúgó NB II 7. fordulójában, a Nyugati csoportban. Kiprich József vezetőedző alakulatában Szabó Csaba és Tóth Norbert volt eredményes. Ez volt a Győr melletti település csapatának ötödik győzelme, és 16 pontjával a bajnokság élén áll, megelőzve a 14 pontos Felcsútot. Az újonc Százhalombatta harmadszor kapott ki.


LABDARÚGÓ NB II, NYUGATI CSOPORT, 7. FORDULÓ:
GYIRMÓT SE–SZÁZHALOMBATTA 2-0 (1-0)
Gyirmót, 350 néző. Vezette: Pintér Cs.
GYIRMÓT: Boros – Pék, Pirka, Kozmér, Szabó Cs., Ribi, Polyák, Baumgartner (Nyári, 65.), Kiss Zs., Kovacsics, Tóth N. (Bieder, 81.). Vezetőedző: Kiprich József.
SZÁZHALOMBATTA: Hegedüs – Fejős, Ferencz, Móra, Béres, Vass, Szép, Lannert, Bakó (Patkó, 85.), Gyurkovics (Disztl, 65.), Havrán. Vezetőedző: Gálvölgyi István.
Gólszerzők: Szabó Cs. (40.), Tóth N. (72.)
Sárga lap: Móra (22.), Fejős (40.), Kovacsics (44.), Ferencz (51.), Havrán (53.)

A találkozón nem érződött, hogy az egyik bajnokesélyes (a Gyirmót), illetve az egyik feljutó együttes játszik, mindkét csapat nagyon gyengén művelte a futballt.

Az első félidőben csupán egy ziccert, illetve egy gólt jegyezhettünk fel, ettől eltekintve mezőnyjáték folyt a pályán.

A 40. percben ferencz passzolta haza a labdát Hegedüsnek, aki kézzel megfogta, ezért a játékvezető közvetett szabadrúgást ítélt a 16-oson belül.

Ezt Kozmár lőtte kapura, a kipattanót pedig Szabó Csaba elemi erővel vágta a lác alá.

A második játékrész ugyanúgy kezdődött, ahogyan az első, esemény nélkül teltek a percek. Negyedórát követően aztán felpörgette a tempót a hazai gárda, lehetőségeket dolgozott ki.

Az 58. percben Tóth Norbert játszott középre Ribihez, aki 18 méterről a felső sarkot célozta meg, de Hegedüs bravúrral hárított.

Tíz perc csönd után Lannert szabadrúgását Boros bravúrral ütötte ki a léc alól, de aztán jött az ellencsapás egy gól formájában.

A 72. percben Tóth Norbert Nyári átadása után szerezte meg csapata második találatát.

A hátralévő időben a mezőnyben gurigáztak a csapatok, egyik fél sem erőltette már a futballt.
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu