A Budaörs ismét szép győzelmet aratott

Szerző: shLétrehozva: 2008. szeptember 14. 16:13
A budaörsi csapat idegenben diadalmaskodott 4-0-ra a Százhalombatta ellen az NB II-es bajnokság Nyugati-csoportjának 6. fordulójában. A vendéggárda már az első félidőben három góllal terhelte meg a hazai kaput, így gyakorlatilag a szünetig el is dőlt a mérkőzés sorsa. A második játékrészben még egyszer betalált a Budaörs a battai kapuba, így teljesen megérdemelten nyert ilyen arányban is Lucsánszky Tamás csapata.



 

LABDARÚGÓ NB II, NYUGATI CSOPORT, 6. FORDULÓ:
SZÁZHALOMBATTI LK - BUDAÖRSI SC 0-4 (0-3)
Százhalombatta, 300 néző. Vezette: Pánczél (Nagy I., Hima)
SZÁZHALOMBATTA: Hegedűs – Fejős, Ferencz, Móra, Béres – Vass, Szép (Ribényi 46.), Lannert, Bakó – Disztl (Patkó 66.), Földes (Havrán 74.). Vezetőedző: Gálvölgyi István.
BUDAÖRS: Babócsy – Nagy R., Kollár, Végh, Mihályi – Lalusz (Varga 65.), Lászka (Papp 81.), Schafranek (Németh 70.), Tüske – Farkas Á., Farkas J.. Vezetőedző: Lucsánszky Tamás.
Gólszerző: Farkas Á. (18.), Tüske (24.), Schafranek (44.), Farkas J (64.)
Sárga lap: Ferencz (17.), Vass (76.), illetve Schafranek (45.)

 

 

A Budaörs az előző fordulóban 6-0-ra megverte a Dunaújvárost, s ez a nagy arányú győzelem láthatóan óriási önbizalmat adott a vendéggárdának. Ennek megfelelően rögtön átvette az irányítást Lucsánszky Tamás csapata, a Százhalombatta pedig kontrákra rendezkedett be.

 

A 18. percben aztán góllá érett a fölény, s Farkas Ádám 22 méterről, szabadrúgásból védhetetlenül csavart a bal alsó sarokba (0-1).

 

A battai közönség ekkor teljesen jogosan ébresztőt kiabált a hazai játékosoknak, ám újabb hat perc elteltével ismét gól szerzett a Budaörs: egy jobb oldali lapos beadást Tüske lőtt kapásból a háló közepébe (0-2).

 

A folytatásban úgy passzolgatott perceken keresztül a venégegyüttes, hogy a hazai csapat csak nyomozta a labdát. Egy ilyen hosszas játszadozás végén aztán a 44. percben Schafranek ugrott ki középen, túljutott a kifutó a Hegedűs kapuson, majd két méterről a hálóba emelt (0-3).

 

Szünet után egy kicsit kezdeményezőbb lett a battai csapat játéka, de mindössze egy kapufáig jutott Gálvölgyi István együttese.  A 64. percben a saját 16-osa előtt adogatott a hazai gárda, ám Tüske lelopta a labdát Móra lábáról, Farkas János pedig közelről a kapuba gurított (0-4).

 

A nagy előny birtokában egy kicsit visszavett az iramból a Budaörs, és tulajdonképpen mindkét csapat már csak arra várt, hogy Pánczél játékvezető lefújja a találkozót.

 

EDZŐSZEMMEL:
Gálvölgyi István: Mai játékunkban nem volt benne a győzelem. Hiányzott az a fegyelmezettség is, ami az eddigi mérkőzéseinken jellemezett minket.
Lucsánszky Tamás: Szemre tetszetősen, jól játszva, ilyen arányban is megérdemelten nyertünk.

 

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu