Ismét hazai pályán kapott ki a Batta

Szerző: shLétrehozva: 2008. szeptember 27. 17:47
A Tatabánya idegenben győzte le 1-0 arányban a százhalombattai csapatot az NB II-es labdarúgó bajnokság Nyugati-csoportjának 8. fordulójában. Az első félidőben elsősorban a középpályán zajlott a játék, így nem nagyon forogtak veszélyben a kapuk. A második felvonásban aztán hamar megszerezte a vezetést a vendéggárda, amit a mérkőzés végéig szervezett védőmunkával meg is tudott tartani.


NB II, NYUGATI CSOPORT 8. FORDULÓ:
SZÁZHALOMBATTA – TATABÁNYA 0-1 (0-0)
Százhalombatta, 300 néző. Vezette: Takács (Bendik, Kulcsár)
SZÁZHALOMBATTA: Hegedűs – Fejős, Ferencz, Móra, Lannert – Gyurkovics, Disztl, Teránszki-Tóth, Patkó (Bakó 78.) – Földes (Szabó Z. 72.), Gulyás (Szép 64.). Vezetőedző: Gálvölgyi István.
TATABÁNYA: Dénes – Almási, Nagy Cs., Mátyus, Gellér – Kollár, Farkas, Vass N., Béres (Jakab 85.) – Flores (Szolnoki 72.), Faragó (Dombai 52.). Vezetőedző: Octavio Zambrano.
Gólszerző: Flores (50.)
Sárga lap: Ferencz (88.), illetve Flores (68.), Almási (80.), Dombai (81.)

 

Óriási tatabányai helyzettel kezdődött a mérkőzés: a második percben Flores ziccerben, senkitől sem zavartatva, három méterről nem a kapuralövést választotta, hanem kipasszolta a labdát oldalra, de nem csapattársnak, hanem egy battai védőnek, így odalett a nagy lehetőség.

Ezután húsz percet kellett várni arra, hogy ne csak a mezőnyben járjon a labda. Egy szép hazai kényszerítőzés után Gulyás vállalkozott lövésre 25 méterről, ám gól most sem született: a nagy bomba után a labda a keresztlécen csattant.

A folytatásban átvette az irányítást a vendéggárda, de igazi átütőerő nem volt a támadásaiban, így 0-0-ás eredménnyel vonultak pihenőre a csapatok.

Szünet után aztán hamar megszerezte a vezetést a Tatabánya: az ötvenedik percben Faragó egyből kapura lőtt egy kipattanó labdát 22 méterről, amely elsuhant volna a jobb kapufa mellett, Flores azonban beletette a lábát, így az a jobb felső sarokban kötött ki (0-1).

A gólt követően a Százhalombatta mindent megtett az egyenlítésért, de a vendégegyüttes nagyon szervezetten védekezett, így egy talált góllal hazavitte mindhárom pontot a Tatabánya.

Nyolcadik mérkőzésén negyedszer kapott ki a Százhalombatta: harmadszor megszakítás nélkül és másodszor pályaválasztóként.

Harmadszor nyert a Tatabánya, második alkalommal idegenben. Utóbbiak három vereséggel kezdték a bajnokságot, de immár egymást követő ötödik találkozójukon nem kaptak ki.

 

EDZŐSZEMMEL:
Gálvölgyi István: - Nem érdemeltünk vereséget, de az igazsághoz hozzátartozik, hogy rúgott gól nélkül nem lehet nyerni.
Octavio Zambrano: - Nagyon jól játszottunk a gólig, de aztán a csapatom automatikusan elkezdett védekezni utasítás nélkül, így az ellenfél előtt több lehetőség is adódott. Szerencsére a hátvédsorunk és a kapusunk jó napot fogott ki, és meg tudtuk őrizni egygólos előnyünket.

 

 

 

 

 

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu