Először győzött a Barcs az új évadban!

Szerző: shLétrehozva: 2008. október 5. 17:05
Végre sikerélményben gazdag délutánjuk volt a barcsi labdarúgóknak: az NB II nyugati csoportjának sereghajtója hazai pályán magabiztosan nyert a Százhalombatta ellen a kilencedik forduló vasárnapi mérkőzésén. Ez volt a somogyiak első győzelme az őszi szezonban.


NYUGATI CSOPORT, 9. FORDULÓ:
BARCS – SZÁZHALOMBATTA 3-0 (1-0)
Barcs, 300 néző. V.: Szilasi (Gyűrűsi, Mohos)
BARCS: Kuczkó - Stilet, dr. Matus (Gálosi, 27.), Bakó Cs, Pókos – Kordé, Horváth P., Tolnai, Tahirovics (Gyaraki, 67.) - Eszlátyi, Tompa (Likics, 79.). Szakmai igazgató: Toma Árpád.
SZÁZHALOMBATTA: Hegedűs – Fejős, Ferencz (Bakó L. , 22.), Móra, Lannert – Gyurkovics (Földes, 56.), Teránszki-Tóth (Patkó, 71.), Janovics, Szabó – Vass, Havrán. Vezetőedző: Gálvölgyi István.
Gólszerzők: dr. Matus (11.), Eszlátyi (59.), Bakó Cs. (69.).
Sárga lap: Tolnai (53.), Eszlátyi (59.), illetve Móra (14.)

 

A találkozó elején a sereghajtó Barcs kezdeményezett, és a 11. percben a vezetést is sikerült megszereznie dr. Matus révén: a védő egy bal oldali szöglet után 3 méterről passzolt a kapu bal oldalába. (1-0)

 

A folytatásban kiegyenlített játékot láthattak a nézők. A vendégek főleg szabadrúgásokkal veszélyeztették a somogyi kaput, míg a legnagyobb helyzetet a barcsiak egyik támadója, Tompa hagyta ki. Fejese után a labda alig 30 centivel kerülte el a kaput.

 

A somogyiak a második félidőben is a megbeszélt taktika szerint játszottak, és bebiztosították első sikerüket. A z 59. percben Eszlátyi lőtt 15 méterről a kapu közepébe (2-0), tíz perccel később pedig Bakó Cs. fejesével végleg eldőlt a három pont sorsa. (3-0)

 

A barcsi együttes a mérkőzés második felében sokkal több helyzetet dolgozott ki, mint ellenfele, ebből kettőt értékesített, így teljesen megérdemelt győzelmet aratott.

 

EDZŐSZEMMEL:
Toma Árpád: - Végre megtört a jég! A második félidei játék bizonyította, hogy mekkora teher volt a játékosokon.
Gálvölgyi István: - Nagyon készültünk, de ez görcsös, félszeg játékot eredményezett. Ma sem szereztünk gólt.

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu