KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "SPANYOL_FERFI_TENISZVALOGATOTT"
Nadal döntőbe juttatta a spanyolokat 2011. szeptember 18. 14:29 Esélyt sem adott Jo-Wilfried Tsongának, és sikerével a Davis-kupa világcsoportjának döntőjébe juttatta Rafael Nadal a spanyol válogatottat vasárnap Cordobában.
 
Nadal és Ferrer átgázolt a franciákon 2011. szeptember 16. 17:29 Fél lábbal a Davis-kupa-fináléban érezheti magát a spanyol teniszválogatott, miután Rafael Nadal és David Ferrer elsöprő győzelmével 2-0-ra vezet a franciák ellen.
 
David Ferrer túlélte az amerikai poklot 2011. július 11. 09:05 Pokoli körülmények között győzött, így már a negyedik mérkőzésen eldöntötte a továbbjutást David Ferrer a spanyol férfi teniszválogatott javára a Davis-kupa utolsó negyeddöntőjében az Egyesült Államokban.
 
Tsonga egyenlített Simon „bakija” után 2009. március 6. 21:16 Ostravában 1-1-re áll a nyitó nap után a Csehország-Franciaország Davis Kupa-nyolcaddöntő, mivel Tomas Berdych legyőzte Gilles Simont, majd utána Radek Stepanek kikapott Jo-Wilfried Tsongától. A többi találkozón nem történt meglepetés, míg a Spanyolország-Szerbia találkozó csak szombaton kezdődik a benidormi aréna sérült lelátója miatt. Péntekre virradóra ugyanis hatalmas szélvihar söpört végig a népszerű üdülőhelyen, és nem kímélte a két teniszválogatott találkozójának tervezett helyszínét sem.
 
Taróczy Balázs: hatalmas spanyol bravúr 2008. november 24. 10:21 Magyarország egyetlen felnőtt wimbledoni bajnoka, Taróczy Balázs is óriási bravúrnak tartja, hogy a spanyol férfi teniszválogatott idegenben nyert 3-1-re az argentin együttes ellen a Davis Kupa vasárnap befejeződött döntőjében. A legendás játékos úgy véli, Juan Martin Del Potro sérülése alapvetően befolyásolta a végkifejletet, sokkal nagyobb eséllyel küzdhetett volna a záró napon Fernando Verdasco ellen, akit alaposan feldobott a párosban aratott szombati siker.
 
Verdasco a hős, Spanyolország a győztes 2008. november 23. 19:10 Fernando Verdasco 3 óra 56 perc alatt, öt játszmában legyőzte Jose Acasusót, így a spanyol férfi teniszválogatott 3-1-es, behozhatatlan előnyre tett szert az argentin csapat ellen a Mar del Platán rendezett Davis Kupa-döntőben. A világelső Rafael Nadalt nélkülöző vendégek harmadszor, 2000 és 2004 után hódították el a trófeát. A vendéglátóként tíz évig veretlen argentinok korábban kétszer szerepeltek a sorozat fináléjában. Először 1981-ben az Egyesült Államoktól, majd 2006-ban Oroszországtól szenvedtek vereséget.
 
Nadal hiányában Granollers a csapattag 2008. november 11. 17:30 A Spanyol Tenisz-szövetség kedden nyilvánosságra hozta az argentinok elleni Davis Kupa-döntőre készülő négy tagú válogatott névsorát: a világelső Rafael Nadal sérülése miatt Marcel Granollers a negyedik kerettag. Rajta kívül David Ferrer, Feliciano Lopez és Fernando Verdasco készül november 21-23-án Mar del Platán sorra kerülő fináléra.
 
Rafael Nadal nem utazik Mar del Platára 2008. november 10. 18:50 A világelső Rafael Nadal nem léphet pályára a spanyol teniszválogatottban az Argentína elleni, november 21-23-i Davis Kupa-döntőben, lévén jobb térde továbbra sincs jó állapotban. Erről a klasszis edzője, Toni Nadal beszélt. Az idén remek eredményeket elérő játékos már a sanghaji Mesterek Kupáján sem szerepelhet, a tornától éppen a DK-finálé miatt lépett vissza, mindenképpen segíteni szerette volna hazája együttesét.
 
Tenisz, DK: Córdoba vagy Mar del Plata az argentin javaslat 2008. szeptember 30. 09:14 Az argentinok Córdobát vagy Mar del Platát javasolják a spanyolok elleni tenisz Davis Kupa-döntő helyszínéül; erről tájékoztatták a nemzetközi szövetséget.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu