KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "OB I (VÍZILABDA, JÉGKORONG)"
Súlyos zakót kapott Újvárosban a Stars 2009. február 24. 21:36 Két mérkőzéssel befejeződött a jégkorong ob I középszakasza. A rangadón a Dunaújváros súlyos vereséget mért a Starsra.
 
Leforrázták az egri csillagokat 2009. február 22. 14:10 Magabiztos, 9-7-es győzelmet aratott a Honvéd a férfi vízilabda-bajnokság 15. fordulójában, és ezzel a második helyre zárkózott fel a tabellán. Habár a gólok száma nem mutat nagy különbséget, a játék képe alapján végig egyértelmű volt a hazaiak győzelme. A Dominót remek egyéni teljesítmények jellemezték, míg az Eger ezen a találkozón a játék egyik elemében sem tudott maradandót alkotni.
 
Csillagok verték meg a Ferencvárost 2009. február 11. 21:16 Háromgólos, 4-1-es győzelmet aratott az NZ Stars a Ferencváros elleni jégkorong ob I középszakaszában.
 
Otthagyta a fogát az Eger a Népligetben 2008. december 5. 22:19 A Ferencváros együttese 8-6-os, bravúros győzelmet ért el hazai pályán az Eger ellen a férfi vízilabdabajnokság hetedik fordulójában óriási meglepetésre. A zöld-fehérek gyors, agilis játékukkal meglepték a hétvégén Magyar Kupa-győzelmet szerző hevesieket. A Honvéd végig fej-fej mellett haladt a Szolnok együttesével, de a vendégek a végére elfáradtak. A Pécs hazai pályán mindössze egy góllal verte az OSC-t.
 
Varga: Nem lepett meg a pénzmegvonás 2008. november 19. 19:57 Az elmúlt bajnoki idényben negyedik helyen végzett Szeged Beton VE vízilabdacsapatát húsz százalékos novemberi fizetésmegvonással sújtotta a klub elnöksége a hétvégi, újpesti döntetlent követően. A döntéssel kapcsolatban Varga Tamás, az együttes kétszeres olimpiai- és világbajnok átlövője, egyben vezéregyénisége nyilatkozott honlapunknak. A játékos azt is elárulta, győzelmet vár a Szegedtől a hétvégén Montenegróban, és véleménye szerint a Fradival csatázhatnak majd nagyot a rájátszásba jutásért.
 
Varga Dániel eldöntötte, nyert a Vasas 2008. november 16. 13:58 Az élvonalbeli férfi vízilabda-bajnokság ötödik fordulójának rangadóján végig szoros meccsen, négy góllal nyert a Vasas a Honvéd ellen. A piros-kékek a mérkőzés elejétől riválisuk előtt jártak, de nagyon nem tudtak elszakadni a Domino együttesétől. A hazaiak főleg annak köszönhetik sikerüket, hogy jobban ki tudták használni a nagy számban megítélt emberelőnyöket. Eközben a Honvéd kevés fantáziával játszott, nem tudták meglepni a bajnokságban veretlen Vasast. A hazaiaknál a frissen felépülő Varga Dániel, a vendégeknél Szivós Márton és Gergely István nyújtott kiemelkedőt.
 
A Dab.Docler 5-1-re győzött Fehérváron 2008. október 12. 17:25 A két Fejér megyei csapat küzdelmét a vendég dunaújvárosiak nyerték 5-1-re az Alba Volán farmcsapata ellen a jégkorong MOL Liga 11. fordulójában, pedig a rutinosabb Dab.Docler sem villogott ma délután.
 
Ambrus az ötödik helyet célozta meg 2008. szeptember 15. 17:22 Új néven, Pécsi Vízmű PVSK-Füszértként indul a 2008-2009-es országos bajnokságban a férfi vízilabdacsapat. Az anyagi feltételek adottak a baranyai együttesnél, és Ambrus Tamás vezetőedző fiai bizakodóan készülnek a soron következő megmérettetésekre. Az egyetlen hátráltató tényező Surányi László sérülése, akire hat hétig nem számíthat a mecsekiek szakmai vezetése.
  
Légiósok hada érkezik Dunaújvárosba 2008. július 31. 15:46 Alaposan kicserélődik a dunaújvárosi jégkorongozók kerete, ám eddig inkább távozókról, mint érkezőkről hallottunk. Most viszont beindult a nagyüzem, több légiós is próbajátékon vesz részt a Dab.Extra.hu együttesénél: Peter Misal, Joonas Eväkoski és Simo Miettinen játékát is árgus szemekkel figyeli Vladimir Matejov vezetőedző.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu