A Dab.Docler 5-1-re győzött Fehérváron

Szerző: shLétrehozva: 2008. október 12. 17:25
A két Fejér megyei csapat küzdelmét a vendég dunaújvárosiak nyerték 5-1-re az Alba Volán farmcsapata ellen a jégkorong MOL Liga 11. fordulójában, pedig a rutinosabb Dab.Docler sem villogott ma délután.


JÉGKORONG, MOL LIGA, ALAPSZAKASZ, 11. FORDULÓ:
Alba Volán – DAB.DOCLER 1-5 (0-1, 1-2, 0-2)
Székesfehérvár, 150 néző, vezette: Árkovics, Bellus, Deák.
Alba Volán: Bálizs - Meretei, Balogh, Ozsváth, Hajós, Reiter, Fekti, Galsi, Kovács, Rajz, Farkas, Tóth, Bíró, Barabás, Maklári, Vörös, Borostyán, Szűcs, Feil, Németh. Vezetőedző: Kóger István
DAB: Hippik - Pozsgai, Misal, Kiss D., Erdélyi, Holló, Papp, Jonkl, Mestyán, Hegyi, Virág, Szilassy, Schneider, Peterdi, Galanisz, Azari, Tőkési, Papp Cs., Kiss Á. Vezetőedző: JP MacCallum.
Kiállítások: 16 ill. 22 perc

Már az első harmadban érezni lehetett, hogy álmos találkozóra van kilátás, a hazaiak nem haraptak úgy, ahogy ezt eddig megszoktuk, a rutinosabb vendégek pedig abban bíztak: egyszer csak betalálnak a Volánnak. Így is történt, Galanisz kihasználta a nem sok helyzetből az egyiket, így 0-1-el vonultak pihenőre a csapatok.

A hetek óta kiváló formában játszó Maklári Erik bombagólja vezette be a második harmadot, de Hegyi találatával ismét a Dabnál volt az előny, mi több, Hegyi újabb gólja már-már eldöntötte a találkozót.

Az utolsó húsz percre a Volánnak annyi ereje sem maradt, hogy egy kettős emberelőnyt gólra váltson, így nem hatott a meglepetés erejével, hogy Galanisz és Tőkési újabb góllal terhelte meg a hazaiak hálóját, beállítva a az 1-5-ös végeredményt.

 

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu