KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "MASSIMO_MORATTI"
Tulajdonosváltás előtt az Inter 2013. szeptember 20. 14:30 Történelmi idők az Internazionalénál, az 1908-as alapítású olasz klubnál hamarosan tulajdonosváltás történhet. Massimo Moratti arra utalt, az Inter csak így lehet képes megőrizni státuszát a nemzetközi elitben.
 
"Az Internek olasznak kell maradnia!" 2013. augusztus 2. 15:10 Az Internazionale korábbi elnöke, Ernesto Pellegrini arra kéri utódját, Massimo Morattit, hogy ne adja el a klubot az indonéziai Erick Thohirnak, aki a hírek szerint a 18-szoros olasz bajnokcsapat 75 százalékát vásárolná meg, így lenne többségi tulajdonos.
 
Kegyelmes Moratti, egyedülálló derbi 2013. április 18. 15:50 Meglepő módon nem neheztel sem az edzőre, sem a játékosokra az általában szigorú Inter-elnök Massimo Moratti a szerda esti kupabúcsú után, pedig óriási alkalmat szalasztották el a fekete-kékek, hogy kárpótolják valamelyest szurkolóikat a csalódást keltő szezonban. Rómában nagy az öröm, még a polgármester is lelkendezett, bár öröme félelemmel vegyes, mindent megtesznek azért, hogy elkerüljék az incidenseket a nem mindennapi mérkőzés napján az Örök Városban. A Roma-Lazio finálét az Olimpicóban rendezik május végén, pontos időpontját később jelölik ki.
 
Moratti: Stramaccioni maradhat, ha... 2013. március 11. 17:32 Rövid távon Andrea Stramaccionival tervez Massimo Moratti, de a "projekt" folytatásához jobb eredményekre van szükség - erre utal legfrissebb, hétfő délutáni nyilatkozatában az Inter-elnök, aki röviden értékelte a fekete-kékek újabb kínos zakóját, a vasárnap esti, Bologna elleni hazai 0-1-et.
 
Moratti: Serie B? Ugyan már! 2011. október 19. 14:12 A várakozáson felül teljesítettek az olasz csapatok a keddi BL-játéknapon, a három Serie-A együttes hét ponttal zárhatja a harmadik fordulót. Az Inter újabb bravúrt hajtott végre idegenben, ezúttal Lille-ben (bravúr, ha a bajnokságban mutatott formáját vesszük alapul), a Napoli pedig tovább vitézkedik a BL-ben, aminek ezúttal a Bayern München látta a kárát. Szerdán a Milan teheti teljessé az olaszok örömét a legrangosabb európai kupasorozatban.
 
Nagy nevekkel dobálózott az Inter elnöke 2011. augusztus 17. 11:33 Hallottunk már elég ilyen nyilatkozatot, de valami most azt sugallja, hogy Wesley Sneijder ezen a nyáron biztos nem igazol Manchesterbe, sem a Unitedbe, sem a Citybe. Massimo Moratti, az Inter elnöke beszélt róla, szavait pedig azért vehetjük komolyan, mert azt elismerte, hogy Samuel Eto'o valóban a távozás küszöbén áll. Már a lehetséges utódokra is kitért.
 
Moratti: Hiányzol, Mourinho 2011. május 27. 12:01 José Mourinho rendkívül mély benyomást hagyott Massimo Morattiban, olyannyira, hogy az Inter elnöke ma is visszasírja azt a két évet, amelyet a portugál Milánóban eltöltött. Az azonban fel sem merült, hogy visszahozza a fekete-kékekhez.
 
„Krízis van, de nem Mourinho oldja meg" 2011. április 19. 10:34 Reagált az Inter elnöke a lapértesülésekre, amelyek José Mourinho nyári milánói visszatérését sugallják. Massimo Moratti valótlan pletykáknak nevezte azokat, és hangsúlyozta, nem a portugál sztáredző fogja kirángatni a csapatot a jelenlegi általa krízisnek nevezett helyzetből. Közben a városi rivális Milantól is odavágtak a földre került bajnoknak...
 
Leonardo minden elképzelést felülmúl 2011. március 21. 13:54 Jose Mourinho távoztával sírt, Rafa Benítez tevékenykedésekor zokogott, most azonban ismét van kedve élni Massimo Morattinak. Az Inter elnöke majd' kiugrik a bőréből, az elöljáró maximálisan elégedett a nemrégiben kinevezett ex-milanos edző, Leonardo teljesítményével.
 
Moratti 48 órán belül meneszti Benítezt? 2010. december 20. 11:24 Angol lapértesülés szerint javíthatatlanul megromlott az elnök és a vezetőedző viszonya, már ezen a héten roppant fontos bejelentés várható Milánóban. A Daily Mail úgy tudja, Massimo Moratti 48 órán belül meneszti az Internazionale spanyol trénerét, Rafa Benítezt. A szakember ugyanis a klubvilágbajnokság megnyerését követően azt nyilatkozta, nem marad a BL címvédőjénél, ha januárban nem erősítik meg a keretet.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu