Moratti 48 órán belül meneszti Benítezt?

Szerző: shLétrehozva: 2010. december 20. 11:24
Angol lapértesülés szerint javíthatatlanul megromlott az elnök és a vezetőedző viszonya, már ezen a héten roppant fontos bejelentés várható Milánóban. A Daily Mail úgy tudja, Massimo Moratti 48 órán belül meneszti az Internazionale spanyol trénerét, Rafa Benítezt. A szakember ugyanis a klubvilágbajnokság megnyerését követően azt nyilatkozta, nem marad a BL címvédőjénél, ha januárban nem erősítik meg a keretet.


 

„Tavaly Moratti 80 millió eurót költött öt játékosra, idén senkit sem hozott nekem. Nem tudom, miért történt így, de ez csalódást jelentett számomra. Ennél sokkal nagyobb tiszteletet érdemlek” – mondta vasárnap Benítez.


A dubaji klubvilágbajnokságon magabiztos győztes együttest dirigáló szakember  szigorú feltételekhez kötötte milánói jövőjét, többek között teljes szakmai függetlenséget és új sztárok érkezését követelte a Mazembe elleni 3-0-s győzelmet követően.

Moratti egyáltalán nem reagált a közvélemény előtt Benítez kemény nyilatkozatára, a Daily Mail pedig tudni is véli a hallgatás okát. A nagyhatalmú milánói klubelnök ugyanis már döntött, nem tartja meg a hispán edzőt.

A Valencia CF és a Liverpool FC korábbi vezetőedzője a nyáron került Itáliába, nehéz örökséggel kell megküzdenie. Jose Mourinho ugyanis pazar eredménysort hagyott maga után, népszerűsége mind a mai napig felülmúlja a Benítez iránti szimpátiát…

„Egyértelmű, beszélnem kell Massimo Moratti elnökkel és Marco Branca sportigazgatóval! Támogatásra van szükségem, ha ez meglesz, akkor sikeresek lehetünk. Nemrég már tárgyaltam Morattival, elmondtam, mit is várok az átigazolási piacon. Ismeri az elképzeléseimet” – jelentette ki a szombati finálét követően a spanyol szakember.
Benítezt az elmúlt hetekben kőkeményen bírálta a közvélemény a vártnál szerényebb eredmények miatt, sőt az elnök sem titkolta elégedetlenségét. Ez nem is igazán tetszik a trénernek…

„Ha az Inter azt akarja, hogy én maradjak az edzője, akkor engednie kell, hogy mindenben az én szavam legyen a döntő a csapattal kapcsolatban! Az elejétől a végéig száz százalékos támogatást követelek. Ellenkező esetben elmaradnak a győzelmek…”

Minden jel arra mutat, a leendő sikereket már nem Rafa Beníteznek köszönheti majd az Inter.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu