KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "RAFA_BENITEZ"
Benítez: Öt trófeát nyerhetünk 2012. november 23. 14:30 Péntek este megtartotta első sajtótájékoztatóját Rafa Benítez, a Chelsea szezon végéig megbízást kapott új menedzsere. Nyugodt a lelkiismerete, szerinte nem mondott korábban semmi olyasmit a Kékekről, ami ne lenne vállalható. Máris trófeákról beszél, egészen pontosan öt trófea lehetőségéről ebben a szezonban...
 
Moratti 48 órán belül meneszti Benítezt? 2010. december 20. 11:24 Angol lapértesülés szerint javíthatatlanul megromlott az elnök és a vezetőedző viszonya, már ezen a héten roppant fontos bejelentés várható Milánóban. A Daily Mail úgy tudja, Massimo Moratti 48 órán belül meneszti az Internazionale spanyol trénerét, Rafa Benítezt. A szakember ugyanis a klubvilágbajnokság megnyerését követően azt nyilatkozta, nem marad a BL címvédőjénél, ha januárban nem erősítik meg a keretet.
 
Moratti: Fordulóponthoz érkeztünk? 2010. november 25. 10:51 Mostanában másról sem szóltak a hírek, mint Rafa Benítez esetleges távozásáról, de Massimo Moratti reméli, a Twente elleni szerda esti 1-0-s győzelem és a továbbjutás kivívása után csillapodnak a kedélyek. Az Internazionale elnöke a lefújás után kiemelte, a spanyol edző tökéletes munkát végzett a hollandok elleni Bajnokok Ligája-találkozón, most ezen a vonalon kell továbbmennie az együttesnek.
 
Veronában is leégett az Internazionale 2010. november 21. 16:52 Puskaporos a hangulat az Internazionale öltözőjében, Massimo Moratti elnök "hűségnyilatkozata" ellenére sokan vélik úgy, Rafa Benítez állásába kerülhet egy újabb kudarc. A spanyol vezetőedző irányításával a legutóbbi szezonban mindent megnyerő milánóiak letértek a sikerek útjáról, legutóbb az AC Milan elleni derbit bukták el. Most Veronában a szerény képességű Chievo ellen kellett volna bizonyítania a címvédőnek, de 2-1-es vereséget szenvedett. Ez jelenti a spanyol tréner hattyúdalát? Majd meglátjuk...
 
Távozhat a középpályás az Intertől 2010. október 5. 18:16 A partvonalra került Sulley Muntari több játéklehetőséget kért Rafa Beníteztől, ám ő ezt nem tudja garantálni. Az Internazionale spanyol mestere a középpályás megértését kéri, de mivel ő mindenképp játszani szeretne, könnyen elképzelhető a távozása.
 
Benítez elégedett az egy ponttal… 2010. szeptember 15. 12:26 Eredményesebb nyitányt is le tudtak volna képzelni a szurkolók, ehhez képest Rafa Benítez elégedett azzal, hogy a címvédő Internazionale 2-2-es hollandiai döntetlennel kezdte meg szereplését a Bajnokok Ligájában. A spanyol szakember szerint az egy pontot is meg kell becsülni, hiszen együttese még a formálódás időszakát éli. A tréner nem élte át érintettként az együttes tavaszi sikersorozatát, így nem is tudja, hogy ászai jobbhoz szoktak…
 
Benítez máris „rabolna" a Pooltól! 2010. június 9. 09:19 A futballvilágban egyáltalán nem szokatlan, ha egy edző régi csapatától szeretne játékost szerződtetni új együtteséhez, így nincs is miért meglepődnünk, hogy Rafa Benítez is ezt cselekedné. Az Internazionale új szakmai főnöke ugyanis szemet vetett a Liverpool FC válogatott védőjére, a milánói klubvezetés pedig rábólintott az ötletre, minden segítséget megad Glen Johnson leigazolásához.
 
Benítez halasztott volna a vulkán miatt 2010. április 20. 11:29 Dühöng és bosszús a Liverpool FC vezetőedzője. Rafa Benítez ugyanis úgy véli, az Európai Labdarúgó-szövetség tekintettel kellett volna lennie az izlandi vulkánkitörés nemzetközi légtérzárra, amely miatt a Vörösök csak bonyolult úton juthatnak el Madridba. A spanyol szakember szerint el kellett volna halasztani az Európa-liga csütörtöki két elődöntőjét.
 
Bolond ez a Benítez?! - videó 2010. április 5. 21:10 Videóval! Mit művelsz Benítez?! - kapott a fejéhez a liverpooli szurkolótáborral szinte egyszerre Steven Gerrard, miután a spanyol szakember érthetetlen módon lecserélte Fernando Torrest a Birmingham City ellen, majdnem félórával a meccs vége előtt. Csoda, hogy nem tudták megnyerni a meccset a Vörösök?! A Pool csapatkapitánya sem értette mestere döntését, először csak értetlenül nézte leballagó társát, majd a fejét vakarva próbálta megemészteni a megváltoztathatatlant.
 
Rafa Benítez jó csapatnak tartja a Lokit 2009. augusztus 28. 10:14 Rafa Benítez kellő tisztelettel és visszafogott optimizmussal értékelte a Bajnokok Ligája csütörtöki sorsolását, pedig a papírforma azt ígéri, hogy a Liverpool FC labdarúgói biztosan bejutnak a csoportkörből a legjobb tizenhat közé. A spanyol sztáredző a debreceni együttest sem írja le, pedig papíron a magyar pontvadászat legjobbja tűnik a kvartett legesélytelenebb tagjának.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu