Benítez elégedett az egy ponttal…

Szerző: shLétrehozva: 2010. szeptember 15. 12:26
Eredményesebb nyitányt is le tudtak volna képzelni a szurkolók, ehhez képest Rafa Benítez elégedett azzal, hogy a címvédő Internazionale 2-2-es hollandiai döntetlennel kezdte meg szereplését a Bajnokok Ligájában. A spanyol szakember szerint az egy pontot is meg kell becsülni, hiszen együttese még a formálódás időszakát éli. A tréner nem élte át érintettként az együttes tavaszi sikersorozatát, így nem is tudja, hogy ászai jobbhoz szoktak…


 

A milánóiak kedden 1-2-ről mentettek pontot Samuel Eto’o bombájával, miután Wesley Sneijder találatára jött Janssen találata, majd Diego Milito öngólja. A 41. percre ki is alakult a későbbi végeredmény.

„Természetesen nem mondanám, hogy tökéletes nekünk a döntetlen. De jó eredménynek tartom. Nem volt könnyű az első félidő, de jobban is kézben tarthattuk volna a találkozót. A második játékrészre már sokat javultunk, jól játszottunk labdával és anélkül is” – összegzett Benítez.

Tény, ebben a szezonban nem igazán remekel az Inter, úgy tűnik, a csapat nehezen áll át Jose Mourinho remek sikereket hozó rendszeréről Benítez szisztémájára…


„Gyorsan el kell felejtenünk az első félidő nehézségeit. A Twente ügyes csapat, nyomás alá helyezett bennünket. Három-négy magas játékosuk van, nehezen tudtuk megfékezni őket” – tette hozzá a Liverpoolban csak a kezdetekkor sikeres, 2005-ben BL-győztes tréner.

A Bajnokok Ligája címvédője a két pont mellett kulcsemberét is elveszítette, Goran Pandev súlyosnak tűnő térdsérülést szenvedett. Pontosabb diagnózis szerdán várható.

„Nem lehetünk elégedettek az eredménnyel – mondott ellent főnökének Diego Milito. – Tudtuk, hogy nehéz ellenfelünk lesz, de kétszer is balszerencsés gólt kaptunk. De azért az egy pont sem rossz…”

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
BL: beégett az MU és az Inter!
VIDEÓK! A címvédő Internazionale Hollandiában, a Manchester United odahaza potyogtatott el fontos pontokat a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének 1. körében. Az olaszok az A-csoportban játszottak fordulatos találkozót a...
Tovább a teljes cikkhez »


 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu