Moratti: Stramaccioni maradhat, ha...

Szerző: SHLétrehozva: 2013. március 11. 17:32
Rövid távon Andrea Stramaccionival tervez Massimo Moratti, de a "projekt" folytatásához jobb eredményekre van szükség - erre utal legfrissebb, hétfő délutáni nyilatkozatában az Inter-elnök, aki röviden értékelte a fekete-kékek újabb kínos zakóját, a vasárnap esti, Bologna elleni hazai 0-1-et.


"Egyfajta összeomlásként is értelmezhetjük a tegnapi produkciót. Nagy csalódás volt. Talán túl nagy a drukk egyes játékosban, talán a mentális felkészüléssel van baj, más magyarázatot nem találok. Egy meccs két félidőből áll, és ha eldobod az elsőt, onnan már nagyon nehéz nyerni, futhatsz az eredmény után."

Moratti még nem tudja, hogy a következő szezonban is a sportigazgató Brancával, és a jelenlegi vezetőedzővel, Andrea Stramaccionival harcol-e a csapat, ugyanakkor hangsúlyozta, hogy ezeken a posztokon az egyik legfontosabb az Inter melletti elkötelezettség (ami nyilvánvalóan adott jelen esetben).

"Ha pozitív változást tapasztalok az eredmények terén, akkor szívesen hagynám továbbra is a kezükben az irányítást".

Az ősszel még robogó Inter két kreatív játékosától is megszabadult szezon közben, Sneijdertől és Coutinhótól, s úgy tűnt, ezt nehezen bírja el a sérüléshullámtól is sújtott együttes. Novemberben kezdett döcögni a gépezet, 2013-ban aztán Udinében, Sienában és Firenzében is súlyosnak mondható kudarc következett, majd néhány biztató eredmény után négy napon belül két újabb, nehezen megemészthető vereség (Tottenham: 0-3, Bologna: 0-1).

Meccsbeszámoló, hétvégi eredmények, tabella itt:

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Otthon bukott az Inter és a Lazio
Elrontották Javier Zanetti ünnepét 600. Serie A-mérkőzésén az Inter a hétközi, súlyos londoni El-kudarc után lépéshátrányba került a dobogóért folytatott harcban, a bajnokságban. A gyenge középcsapat Bologna Gilardino...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu