Nagy nevekkel dobálózott az Inter elnöke

Szerző: shLétrehozva: 2011. augusztus 17. 11:33
Hallottunk már elég ilyen nyilatkozatot, de valami most azt sugallja, hogy Wesley Sneijder ezen a nyáron biztos nem igazol Manchesterbe, sem a Unitedbe, sem a Citybe. Massimo Moratti, az Inter elnöke beszélt róla, szavait pedig azért vehetjük komolyan, mert azt elismerte, hogy Samuel Eto'o valóban a távozás küszöbén áll. Már a lehetséges utódokra is kitért.


A kék-feketék első embere érinhetetlennek nevezte a hollandot, akit minden létező módon összekapcsoltak a két gyárvárosi csapattal, így volt szó például 35 millió fontos ajánlatról, vagy éppen különböző játékosokat érintő csereüzletről.

„Semmifajta tárgyalás nem folyt Wesről - nem számít, hogy Eto'o maradt vagy sem – így Moratti a La Gazzetta dello Sportnak. – Sneijder eddig is érinthetetlen volt, Eto'o helyzetét ismerve pedig még inkább az lett. Egyszerűsítve a helyzeten: Sneijder marad a fenekén."

Ezután nyíltan beszélt az Anzsiba igazolás küszöbén álló kameruniról: „Nagyon hiányozni fog, ha összeáll az üzlet, nem csak játékosként, emberként. Fantasztikus srác, egyben egy kitűnő focista. Mindig is példamutatóan viselkedett, egy igazi profi volt." 

Mindenki tudja, hogy ez a játék a pénzről, Moratti sem kendőzte véleményét: „Pénzügyileg megéri neki a váltás, és egy ilyen ajánlatot nehéz visszautasítani." A kameruni a hírek szerint olyan gázsiban részesülhet Dzsudzsákéknál, amelyet futballista még nem kapott... 

Nyilván azonnal felmerült a kérdés, ha a csatár megy, hogy ki helyettesíti: „Nem hiszem, hogy meg tudjuk szerezni Tévezt. Forlán? Lavezzi? Vannak, akikkel kapcsolatban állunk, figyeljük őket, majd meglátjuk... Rossi nem kell, nem ilyen típusú csatár kell nekünk."

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu