KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "SAMUEL ETO'O"
Panaszt tettek Eto’óék sztrájkja miatt 2011. november 17. 11:15 A Nemzetközi Labdarúgó Szövetséghez (FIFA) fordult jogorvoslatért a sportág algériai tagszervezete (FAF) amiatt, hogy a kameruniak visszalépése miatt kedden elmaradt a két ország válogatottjának barátságos mérkőzése.
 
Kinevezték Eto'óék új kapitányát 2011. október 26. 18:08 Beigazolódtak a L'Equipe keddi értesülései, immár hivatalosan Denis Lavagne a kameruni labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.
 
Dzsudzsi nélkül, Eto'o-góllal Anzsi-zakó 2011. október 23. 19:20 VIDEÓ! Bár Samuel Eto'o korai góljával még vezetett, végül súlyos vereséget szenvedett a Bajnokok Ligája-résztvevő CSZKA Moszkvától a Dzsudzsák Balázs nélkül felálló Anzsi az orosz labdarúgó-bajnokság 28. fordulójában.
 
Eto’o aligha tér vissza az Interhez 2011. október 13. 22:14 Massimo Moratti, az Inter elnöke szerint csekély valószínűséggel bír, hogy az Anzsi Mahacskalát erősítő Samuel Eto’o télen visszatérjen a klubhoz.
 
Eto'o máris visszatérhet az Interhez 2011. október 13. 12:49 Olasz források szerint pár héttel azután, hogy az Anzsi Mahacskala játékosa lett, máris visszatérne az Interhez Samuel Eto'o. Kölcsönszerződésről lehetne szó.
 
Mourinho mentette meg Angliától Eto'ót 2011. szeptember 14. 19:13 Ha nincs José Mourinho, akkor Samuel Eto'o az egyik angol élcsapatnál köt ki 2009-ben - ezt maga a nemrégiben Mahacskalába igazolt kameruni csatár ismerte el.
 
Drukker csókolgatta Eto’o lábát – videó 2011. szeptember 12. 11:10 Samuel Eto’o alig néhány hete szerződött az Anzsi Mahacskalához, de a közönség máris istenként tiszteli. A Volga elleni 2-1-es győzelem után többen is beszaladtak a pályára, hogy megölelgessék az új szerzeményt, sőt az egyik drukker ennél is messzebbre merészkedett: leborult a földre, és átszellemülten csókolgatta a kameruni lábát. A dagesztániak világsztárja hirtelen azt sem tudta, mitévő legyen, lányos zavarában csupán a szurkoló hátát veregette.
 
Öngóllal nyert az Anzsi Mahacskala 2011. szeptember 11. 20:30 Az Anzsi Mahacskala felugrott a negyedik helyre az orosz Premjer-ligában, miután 2-1-re legyőzte otthon a Volga Nyiznij Novgorodot a 23. forduló vasárnap esti mérkőzésén.
 
Eto'o-gól, Dzsudzsákot műteni kell? 2011. augusztus 27. 20:00 VIDEÓ! Bő húsz perc kellett Samuel Eto'ónak ahhoz, hogy megszerezze első gólját az Anzsi Mahacskala mezében Rosztovban, az orosz Premjer-liga 22. fordulójában. A kameruni csatár az 58. percben állt be, Zsirkov passzát értékesítette, döntetlenre mentve az állást, és őrületbe kergetve a vendégtábort. Dzsudzsák Balázs a 8. percben szenvedett súlyosnak tűnő vállsérülést, hordágyon kellett levinni. Lehet, hogy eltörött a kulcscsontja, és meg kell operálni.
 
Szombaton debütálhat Eto'o 2011. augusztus 25. 11:33 Már csütörtökön Moszkvába utazik, és szombaton, a Rosztszelmasz Rosztov otthonában debütálhat az Anzsi Mahacskala futballcsapatában a kameruni világklasszis Samuel Eto'o. A világ legjobban kereső labdarúgója - akinek átigazolása szerdán zárult le hivatalosan - a 99-es mezt viseli majd Dzsudzsák Balázs csapatában.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu