Szombaton debütálhat Eto'o

Szerző: shLétrehozva: 2011. augusztus 25. 11:33
Már csütörtökön Moszkvába utazik, és szombaton, a Rosztszelmasz Rosztov otthonában debütálhat az Anzsi Mahacskala futballcsapatában a kameruni világklasszis Samuel Eto'o. A világ legjobban kereső labdarúgója - akinek átigazolása szerdán zárult le hivatalosan - a 99-es mezt viseli majd Dzsudzsák Balázs csapatában.


A következő közleménnyel köszönt el az Inter Eto'ótól, aki azóta maga is írt egy búcsúlevelet a fekete-kékeknek hivatalos honlapján.

"Az elnök Massimo Moratti és a teljes Inter-család tisztelettel búcsúzik Samuel Eto'ótól, aki  szenvedélyével és profizmusával két nagyon szép szezonon keresztül szolgálta a csapatot. 102 meccsen 53 gólt szerzett és hat feledhetetlen trófeával gazdagodott. Kéz és lábtörést Samuelnek, fel, az új sikerekre az új csapatoddal!"

A játékos 22 millió euróért váltott klubot, ami akár 27 millióra is emelkedhet a bónuszokkal együtt, három évre, összesen mintegy 60 millió euróért írt alá.

A pletykák szerint az sem kizárt, hogy Eto'o továbbra is Olaszországban marad, és onnan "ingázik" Milánó és Moszkva, továbbá Milánó és Mahacskala között a tulajdonos Kerimov magánrepülőjével.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu