Mourinho mentette meg Angliától Eto'ót

Szerző: shLétrehozva: 2011. szeptember 14. 19:13
Ha nincs José Mourinho, akkor Samuel Eto'o az egyik angol élcsapatnál köt ki 2009-ben - ezt maga a nemrégiben Mahacskalába igazolt kameruni csatár ismerte el.


A 2009-es Bajnokok Ligája-győzelem után Samuel Eto'o otthagyta a Barcelonát és az Internazionaléhoz szerződött. A 103-szoros válogatott akkor azt mondta, oda került, ahová szeretett volna - pedig nem sokon múlt, hogy Angliába szerződjön...

"Megszegtem a szavam, mert már elígérkeztem az egyik Premier League-csapathoz - kezdte a L’Equipe-nek adott nyilatkozatában a csatárcsillag. - Minden el volt rendezve, amikor előbb Massimo Moratti elnök úr, majd pár perccel később maga José Mourinho hívott fel telefonon."

"Bátor voltam, amiért igent mondtam, de nem bánom, hogy végül így döntöttem. Emlékszem, meg kellett mondanom az angoloknak, hogy mégis másként döntöttem, ami azért elég kemény volt. Szerencsére megértettek."

Eto'o nem mondta ki a csapat nevét, de minden bizonnyal a Manchester Unitedra gondolt...

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Drukker csókolgatta Eto’o lábát – videó
Samuel Eto’o alig néhány hete szerződött az Anzsi Mahacskalához, de a közönség máris istenként tiszteli. A Volga elleni 2-1-es győzelem után többen is beszaladtak a pályára, hogy megölelgessék az új szerzeményt, sőt az egyik...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu