KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ANZSI_MAHACSKALA"
Dupla fogás az Anzsinál 2013. június 20. 13:56 Neves, orosz válogatott belső középpályással erősített az Anzsi Mahacskala a Premjer-ligában. A 29 éves, háromszoros orosz bajnok, UEFA-kupa-győztes Igor Gyenyiszov a Zenittől érkezik 12 millió euró fejében.
 
Nem játszhat hazai pályán az Anzsi 2013. június 20. 09:08 Ahogy az előző szezonban, úgy a következőben sem játszhatja hazai pályán nemzetközi mérkőzéseit az orosz Anzsi Mahacskala az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) szerdai döntése értelmében.
 
A Huszti-gól ellenére bizakodó az Anzsi 2013. február 14. 20:46 Huszti Szabolcs sokkolta Dzsudzsák Balázs korábbi csapatát, az Anzsi Mahacskalát, de az Eto'óval, Williannal és Zsirkovval felálló "dreamteam" fordítani tudott, sőt, optimistán várhatja a legjobb 16 közé jutásért zajló visszavágót a Hannover ellen az Európa-ligában. A magyar középpályás bő húsz perc elteltével mattolta Gabukov kapust 16 méterről a találkozón.
 
Vízválasztó a Liverpool számára 2012. október 24. 18:55 A Liverpool nem kapott könnyű sorsolást, ismét az Anfielden rendezik az El-játéknap rangadóját, ahol az Anzsi Mahacskala követné az Udinese példáját, és elhozná mindhárom pontot a futballszentélyből. Gulácsi Péter is pályázik a kezdőbe kerülésre, de sokkal valószínűbb, hogy Brad Jones lesz a kapus a hazaiaknál. Ha ismét kikap otthon a Pool, akkor nagyon messze kerül a továbbjutástól. A Mönchengladbach-Marseille és a Lyon-Bilbao meccsek is igazi csemegének tűnnek.
 
Rangadót nyert az éllovas Anzsi 2012. október 20. 15:39 Az Anzsi Mahacskala továbbra is magabiztosan vezeti az orosz Premjer-ligát, a 12. fordulóban a Szpartak Moszkvát győzte le otthon 2-1-re. A Bajnokok Ligájában vitézkedő fővárosiak szerezték meg a vezetést az első félidőben, a dagesztániak azonban fordítottak, a lefújás előtt röviddel egy öngóllal nyertek. Ami a "magyar" csapatokat illeti: este az FK Krasznodar (Koman Vladimir) és az Alanyija Vlagyikavkaz (Priskin Tamás) egymással játszik, a Dinamo Moszkva (Dzsudzsák Balász) vasárnap az újonc Mordovia Szaranszkhoz látogat.
 
Hiddink: Sneijder és Maicon ide? Kamu 2012. július 27. 12:47 Guus Hiddink a SportHirado.hu kérdésére tagadta, hogy Wesley Sneijder és Maicon leigazolása komolyan felvetődött volna az Anzsinál, és arra kéri a közvéleményt, ne vegyen komolyan minden pletykát. A Mahacskala vezetőedzője az elszántságnak és a jobb helyzetkihasználásnak tudja be a Bp. Honvéd elleni 4-0-s győzelmet, ezzel együtt az Európa-liga-továbbjutást. Marco Rossi szerint csak annyiról van szó, hogy kiütközött a tudáskülönbség.
 
Ha kitámad a Honvéd, 0-10 2012. július 25. 20:36 Marco Rossi hét eleji sajtótájékoztatóján arra figyelmeztetett, ha a Bp. Honvéd kitámad, 10-0-ra is kikaphat az Anzsi Mahacskalától az Európa-liga 2. selejtezőkörének visszavágóján. De ki lehet-e verni egy olyan csapatot, amelynek egyetlen játékosa hétszer annyit ér, mint az ellenfél teljes kerete?
 
Roby Carlos örül az Európa-ligának 2012. május 9. 21:17 Miután a CSZKA Moszkva 0-0-ás döntetlent, azaz egy pontot érő mérkőzést játszott a Rubinnal kedden, végleg eldőlt, hogy az Anzsi Mahacskalaának nem sikerült a Bajnokok Ligája-selejtezőt érő 2. helyet elcsípni. Viszont az ötödik helynél rosszabb pozícióban már nem végezhet az orosz bajnokság rájátszásában, és ez azt jelenti, hogy a 2012/2013-as szezonban képviselteti magát a nemzetközi porondon, az Európa-liga-selejtezőjében.
 
Seedorf Mahacskalában? 2012. január 12. 13:39 Az Anzsi Mahacskala a Milan középpályását, Clarence Seedorfot bombázza ajánlatokkal az Eurosport értesülései szerint.
 
Hova kerül Dzsudzsák Balázs? 2012. január 10. 10:53 A közvéleményt jóformán sokkolta a hír, hogy Dzsudzsák Balázs szinte biztosan a Dinamo Moszkva játékosa lesz a szerződés esti aláírása után. Hogy a megfelelő döntést hozza-e meg, arról korai véleményt formálni, az Anzsi Mahacskalánál ugyanakkor mindenképp patinásabb csapathoz igazol.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu