Hiddink: Sneijder és Maicon ide? Kamu

Szerző: Czövek OszkárLétrehozva: 2012. július 27. 12:47
Guus Hiddink a SportHirado.hu kérdésére tagadta, hogy Wesley Sneijder és Maicon leigazolása komolyan felvetődött volna az Anzsinál, és arra kéri a közvéleményt, ne vegyen komolyan minden pletykát. A Mahacskala vezetőedzője az elszántságnak és a jobb helyzetkihasználásnak tudja be a Bp. Honvéd elleni 4-0-s győzelmet, ezzel együtt az Európa-liga-továbbjutást. Marco Rossi szerint csak annyiról van szó, hogy kiütközött a tudáskülönbség.


 

A Bp. Honvéd Oroszországban megszorongatta az Anzsit, ám a visszavágó 0-4-évél visszaállt a világ rendje, a hazaiak ráadásul tíz emberrel fejezték be a meccset Vernes Richárd kiállítása miatt.

Guus Hiddink szerint ez is bizonyítja, nem becsülték le az ellenfelet, és nem vették természetesnek, hogy ebből a párharcból csak ők juthatnak tovább.

„Az első meccsen minimális előnyt harcoltunk ki, így az volt a célunk, hogy minél előbb betaláljunk. A különbséget az elszántság jelentette, valamint az, hogy mi jobban gazdálkodtunk a helyzeteinkkel, a Honvéd sokat rontott a kapu előtt” – értékelt a holland mester a találkozót követő sajtótájékoztatón.

„A középpályán sokat dolgoztunk, a két csatárunk is kitett magáért, azt nyújtotta a csapat, amit vártam. Ne felejtsük el, még csak a szezon elején járunk, néhány hibát tudjunk be ennek.”

A Honvéd sajtófelelőse már „leintette” a sajtótájékoztatót, amikor Guus Hiddink rámutatott tudósítónkra, hogy az ő kérdését még mindenképp meg szeretné hallgatni. Azt akartuk megtudni, hogy a sajtóban megjelent pletyka, mely szerint az interes Wesley Sneijder és Maicon is Dagesztánba tart, mennyire fedi a valóságot. A sztáredző szerint semennyire.

„Rengeteg hír lát napvilágot velünk kapcsolatban a médiában, nem kell az összeset komolyan venni. A konkrét eset kapcsán annyit mondok, nincs napirenden a szerződtetésük.”

Ezt követően Marco Rossi, a Honvéd mestere értékelte az összecsapást.

„Az első félidőben jól játszottunk, helyzeteket dolgoztunk ki – hatalmas kár érte, hogy egyiket sem sikerült berúgni. Nekik ugyanakkor már az első lehetőségük beakadt, valósággal odaajándékoztuk a vezetést az Anzsinak” – fogalmazott az olasz szakvezető.

„A második játékrészt megint csak remekül kezdtük, de a kapu előtt ismét pontatlanok voltunk, szemben az ellenféllel. Amikor Vernes Richárdot kiállította a bíró, számunkra véget ért a meccs.”

„A szurkolók a továbbjutásról álmodoztak, de nekünk reálisabbnak kell látnunk az erőviszonyokat. Az Anzsi jóval erősebb csapat, és bár az első félórában kevés helyet hagytunk nekik, utána – pláne a piros lapot követően – kiütközött a tudáskülönbség.”

„Ezzel a meccsel többet nem is kell foglalkozni, egy új versenysorozat kezdődik olyan csapatok ellen, mint a Debrecen vagy a Videoton. A Siófok elleni rajtot reményeim szerint megnyomjuk, bízom a jó meccsben” – tette hozzá Rossi.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Nincs kegyelem: Eto'o kettő, Anzsi négy!
Becsülettel küzdött a Honvéd, viszont nem sokra ment vele, a kétgólos Samuel Eto'o vezetésével 4-0-ra nyert és 5-0-val ment tovább az Anzsi az Európa-liga selejtezőjének 2. fordulójából....
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu