KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "GUUS HIDDINK"
Nagy bejelentés a holland válogatottnál 2014. március 28. 11:56 Guus Hiddink lesz a holland labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a nyári, brazíliai világbajnokság után. A holland szövetség pénteken rendhagyó módon azt is bejelentette, hogy a szakember megbízatása a 2016-os Európa-bajnokság végéig szól, utána pedig a válogatott jelenlegi másodedzője, a korábbi Ajax-legenda, Danny Blind ül le a kispadra.
 
Hiddink váltja van Gaalt a vb után 2014. március 1. 20:43 Guus Hiddink úgy készül, hogy a nyári brazíliai világbajnokság után ő lesz a távozó Louis van Gaal utódja a holland labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányi posztján. A 67 éves szakember az egyik holland médiumnak elmondta, már egyeztetett a szövetséggel (KNVB) arról, hogy alakítsa ki a szakmai stábját. A KNVB egyelőre nem kommentálta a hírt.
 
Az idény végén befejezheti Hiddink 2012. november 27. 23:58 A 66 éves holland szakember kedden egy interjúban azt mondta, a következő szezonban már nem lesz az orosz Anzsi Mahacskala trénere.
 
Hiddink: Sneijder és Maicon ide? Kamu 2012. július 27. 12:47 Guus Hiddink a SportHirado.hu kérdésére tagadta, hogy Wesley Sneijder és Maicon leigazolása komolyan felvetődött volna az Anzsinál, és arra kéri a közvéleményt, ne vegyen komolyan minden pletykát. A Mahacskala vezetőedzője az elszántságnak és a jobb helyzetkihasználásnak tudja be a Bp. Honvéd elleni 4-0-s győzelmet, ezzel együtt az Európa-liga-továbbjutást. Marco Rossi szerint csak annyiról van szó, hogy kiütközött a tudáskülönbség.
 
Hiddink az Anzsi új edzője 2012. február 17. 16:50 Guus Hiddinket nevezték ki az Anzsi Mahacskala új vezetőedzőjének, a holland szakember másfél évre írt alá Dagesztánban, ahol az alelnöki teendőket is ellátja. Évi tízmillió eurót kereshet a világjáró szakvezető.
 
Hiddink meg is egyezett az Anzsival? 2011. december 19. 17:32 Ügynöke szerint nem, de az orosz sajtó kész tényként közli. Guus Hiddink három évre kötelezheti el magát Mahacskalába, évi 8 millió eurós apanázsért. Az ugyanakkor valószínűsíthető, hogy csak 2012-ben jelentik be az érkezését.
 
Abramovicsnak már nem kell Hiddink 2011. november 26. 13:16 Andre Villas-Boas alatt ugyan inog(hat) a kispad, de angliai lapértesülések szerint Roman Abramovics klubtulajdonos már nem számít korábbi kedvencének visszatérésével.
 
Hiddink időt kér a Mahacskalától 2011. november 17. 14:38 Guus Hiddink néhány hetet kért az Anzsi Mahacskalától, hogy eldöntse, hajlandó-e leülni a klub kispadjára.
 
Már nem Hiddink a török kapitány 2011. november 16. 10:40 Közös megegyezéssel felbontotta Guus Hiddink szerződését a török labdarúgó-szövetség, miután a válogatott a horvátok ellen elbukott pótselejtező miatt lemaradt az Európa-bajnokságról.
 
Hiddink mint Anzsi-edző? 25 milláért?! 2011. szeptember 11. 18:49 José Mourinho után Guus Hiddinket is megkörnyékezte az Anzsi Mahacskala, a holland szakember évi 25 millió eurót keresne Dagesztánban.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu