Hiddink az Anzsi új edzője

Létrehozva: 2012. február 17. 16:50
Guus Hiddinket nevezték ki az Anzsi Mahacskala új vezetőedzőjének, a holland szakember másfél évre írt alá Dagesztánban, ahol az alelnöki teendőket is ellátja. Évi tízmillió eurót kereshet a világjáró szakvezető.



Guus Hiddinket megannyi kispaddal, többek között a Chelsea-ével is összefüggésbe hozták, ám végül az Anzsi Mahacskalához kötelezte el magát.

A szakembert ráadásul alelnöknek is kinevezték, és az átigazolásokért szintén ő felel majd – az évi tízmillió eurós gázsiért persze meg kell dolgozni.

A 65 esztendős tréner másfél évre szegődött a dagesztániakhoz, ahol a néhány hónapja kinevezett Jurij Krasznozsant váltja.

„Nemcsak azért vagyok boldog, mert a futballcsapattal foglalkozhatok, hanem mert barátokkal dolgozhatok együtt. A klub komoly terveket sző, és remélem, ez rövidesen eredményekben is megmutatkozik” – mondta székfoglalójakor.

Hiddinket személyesen a tulajdonos győzte meg arról, hogy érdemes belevágni a kalandba.

„A beszélgetésünk egyértelműen bizonyította, milyen ambiciózus tervei vannak Szulejman Kerimovnak. A szurkolók is fantasztikusak, csupa jót hallottam róluk” – dicsért a szakvezető, aki elárulta, múlt év végén merült fel először komolyan a neve az Anzsinál.

A posztra az angol válogatottól távozott Fabio Capellót is esélyesnek tartották, az olasz mester rövidesen az Inter kispadjára ülhet le.

Címkék: Guus Hiddink
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu