Hiddink meg is egyezett az Anzsival?

Szerző: SHLétrehozva: 2011. december 19. 17:32
Ügynöke szerint nem, de az orosz sajtó kész tényként közli. Guus Hiddink három évre kötelezheti el magát Mahacskalába, évi 8 millió eurós apanázsért. Az ugyanakkor valószínűsíthető, hogy csak 2012-ben jelentik be az érkezését.


 

Guus Hiddinknek a sikertelen Európa-bajnoki selejtezősorozat után kellett távoznia a török válogatottól, de úgy fest, sokáig nem marad munka nélkül.

Orosz lapértesülések egyöntetűen állítják, a holland szakember már meg is állapodott az Anzsi Mahacskalával, ahova három évre ír alá, évi 8 millió euróért.

Ügynöke, Cees van Nieuwenhuizen tagadja ennek tényét, és azt állítja, ügyfele még nem döntött arról, hol folytatja.

Egyúttal megtudtuk, Hiddink jelen pillanatban Afrikában nyaral (telel), és 2012-ig be sem teszi a lábát európai földre. Ezzel némileg egybecseng, hogy lapértesülések szerint csak az újévben mutatják be a klub szurkolóinak.

A 65 éves edző korábban újságírói kérdésre nem zárta ki, hogy az Anzsi mestere legyen, ennél bővebben azonban nem akart nyilatkozni.

Gadzsi Gadzsijev szeptemberi távozása óta segítője, Andrej Gorgyejev, illetve játékos-edzőként Roberto Carlos irányítja a szakmai munkát az alapszakaszt hetedik helyen zárt, a rájátszásban egy-egy győzelmet és döntetlent elért dagesztániakat.

Nemrégiben José Mourinho, Fabio Capello és Rafael Benítez neve is felmerült.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu