Panaszt tettek Eto’óék sztrájkja miatt

Szerző: MTILétrehozva: 2011. november 17. 11:15
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetséghez (FIFA) fordult jogorvoslatért a sportág algériai tagszervezete (FAF) amiatt, hogy a kameruniak visszalépése miatt kedden elmaradt a két ország válogatottjának barátságos mérkőzése.


 

„A FAF minden rendelkezésre álló törvényes eszközzel igyekszik megvédeni az érdekét és elérni a mérkőzés elhalasztásából származó kárának megtérítését" - szögezte le közleményében az algériai szövetség, amely elfogadhatatlannak és sajnálatosnak nevezte a kialakult helyzetet.

A kameruniak hivatalosan belső adminisztrációs problémára hivatkozva mondták le hétfőn este az algíri találkozót, aztán kiderült, hogy a játékosok sztrájkja miatt nem tudott elutazni a küldöttség. A futballisták saját verziójuk szerint azért tagadták meg a fellépését, mert a vasárnap, Marokkóban megnyert négyes tornáért nem kapták meg a plusz járandóságukat, amely fejenként 30 ezer dollár lett volna. A szövetség szóvivője ugyanakkor azt közölte, hogy a válogatott futballisták hozzájutottak a bérükhöz, igaz, az edzőtáborozásért járó hagyományos bónuszt nem utalták el nekik.

Mohamed Yia kameruni szövetségi elnök szerdán levélben kért elnézést az okozott kellemetlenségért, de az algériaiak ennyivel nem érik be.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu