KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "KAMERUNI_LABDARUGO_VALOGATOTT"
Tunézia? Kamerun? Még bármi lehet! 2013. október 13. 21:47 Nem bírt egymással Tunézia és Kamerun a világbajnoki kijutásért zajló párharc első felvonásán, Tuniszban vasárnap este (0-0). A hazaiak rengeteg helyzetet dolgoztak ki, Charles Itandje kapus azonban elemében volt. A Szelidíthetetetlen Oroszlánok oldalán jegyezhettük fel a meccs legnagyobb helyzetét: Pierre Webó öt méterről továbbított a tátongó kapu mellé a második félidőben. Hosszú idő után, államelnöki kérésére tért vissza önkéntes száműzetéséből Samuel Eto'o a kameruniaknál.
 
Kamerun fekete napja: zöld-foki diadal! 2012. október 14. 18:26 Története legnagyobb sportsikerét ünnepelhette a Zöld-foki köztársaság vasárnap: az 1975 óta létező, félmilliós ország futballválogatottja 3-2-es összesítéssel búcsúztatta Samuel Eto'o Kamerunját az Afrika-kupa selejtezőjének harmadik fordulójában. Szeptember elején 2-0-ra nyerni tudtak a zöld-foki Kék Cápák, és most, Yaoundéban is érett a meglepetés Nhuck 11. percben született szabadrúgásgólja után. A hősiesen védekező vendégek megúszták két góllal (Emana, Idrissou), utóbbi már nagyon későn, a 90. percben jött.
 
Panaszt tettek Eto’óék sztrájkja miatt 2011. november 17. 11:15 A Nemzetközi Labdarúgó Szövetséghez (FIFA) fordult jogorvoslatért a sportág algériai tagszervezete (FAF) amiatt, hogy a kameruniak visszalépése miatt kedden elmaradt a két ország válogatottjának barátságos mérkőzése.
 
Kinevezték Eto'óék új kapitányát 2011. október 26. 18:08 Beigazolódtak a L'Equipe keddi értesülései, immár hivatalosan Denis Lavagne a kameruni labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.
 
Új kapitánya lesz Kamerunnak 2011. október 25. 23:25 A Kameruni Labdarúgó Szövetség menesztette Javier Clemente szövetségi kapitányt, mert a csapat a spanyol szakemberrel elbukta a 2012-es Afrika-kupa selejtezőjét, és így története során másodszor fog hiányozni a kontinenstornáról.
 
Megbüntették az Arsenal középpályását 2011. június 26. 18:46 Nem maradt következmény nélkül az Arsenalban szereplő Alex Song barátságtalan „cselekedete”: a Kameruni Labdarúgó-szövetség 1350 fontnak megfelelő összegre büntette.
 
Tragédiát okozott Eto’o kihagyott 11-ese 2011. június 6. 19:02 Borzasztó következményekkel járt az Internazionale sztárjának bakija: Samuel Eto’o kihagyott 11-ese miatt ugyanis Kamerun csak gólnélküli döntetlent játszott Szenegállal, a találkozó utáni összecsapásokban pedig négyen életüket veszítették.
 
Eto'o kifakadt: Kirúgatlak, ne létezzél! 2011. március 31. 13:15 A Szenegál elleni vereséget követő sajtótájékoztatón váratlan kirohanást intézett a kameruni válogatott csapatkapitánya, Samuel Eto'o az Equinoxe Television egyik kritikus újságírója felé. A kérdés az volt, hogy "Ez a fiaskó vajon az Eto'o-generáció végnapjait jelenti?" Mire a válasz: "Ide hallgass, barátom. Az ilyen emberek, mint te az ellen dolgoznak, hogy Kamerun és Afrika előreléphessen a nemzetközi futballban. Mindent negatívan ítéltek meg. Nem vagy méltó a létezésre, kirúgatlak!!!"
 
Megvan az új kameruni kapitány 2010. augusztus 12. 19:51 A spanyol Javier Clementét nevezték ki a kameruni labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának.
 
Koeman nemet mondott Kamerunnak 2010. július 26. 12:35 Ronaldo Koeman nemet mondott a kameruni labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányi posztjára.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu