Tulajdonosváltás előtt az Inter

Szerző: SHLétrehozva: 2013. szeptember 20. 14:30
Történelmi idők az Internazionalénál, az 1908-as alapítású olasz klubnál hamarosan tulajdonosváltás történhet. Massimo Moratti arra utalt, az Inter csak így lehet képes megőrizni státuszát a nemzetközi elitben.


Egybehangzó olasz források - köztük a La Gazzetta dello Sport és a Sky Sport Italia - állítja, hogy már csak a szerződésaláírás van hátra, és az indonéz mágnás Erick Thohir lehet a többségi tulajdonos a fekete-kékeknél.

Moratti egy párizsi bankban találkozott Thohirral csütörtökön, a milánói repülőtéren állt a sajtó rendelkezésére.

Az olasz prezidente elismerte, előrehaladott tárgyalásokat folytat, azt azonban cáfolta, hogy már kész tényekről lehetne beszélni.

“Talán még egy hónap, és megegyezünk egymással, de ezt mondtuk a nyár elején is. Maradok-e elnök? Nem ez a legfontosabb kérdés."

"A Moratti-család kitart az Inter mellett. Olyan átalakításról van szó, amely ahhoz kell, hogy a modern világban is versenyképes legyen az egyesület. Röpködnek a 100 milliók az átigazolási piacon, nem kell magyaráznom, milyen téren kell előrelépnünk."

A pletykák szerint Leonardo visszatérhet a sportigazgatói pozícióba, és Marco Verrattit, illetve Martín Montoyát már a télen elhozhatja az Inter a PSG-ből, illetve a Barcából.

Az Inter címei a Massimo Moratti-érában:
1 Bajnokok Ligája-trófea
1 klubvilágbajnoki trófea
1 UEFA-kupa
5 bajnoki serleg
4 Olasz Kupa-serleg
4 Szuperkupa-serleg

Címkék: massimo_moratti
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu