„Krízis van, de nem Mourinho oldja meg"

Szerző: shLétrehozva: 2011. április 19. 10:34
Reagált az Inter elnöke a lapértesülésekre, amelyek José Mourinho nyári milánói visszatérését sugallják. Massimo Moratti valótlan pletykáknak nevezte azokat, és hangsúlyozta, nem a portugál sztáredző fogja kirángatni a csapatot a jelenlegi általa krízisnek nevezett helyzetből. Közben a városi rivális Milantól is odavágtak a földre került bajnoknak...


Az olasz sajtó elnézve a csapat búcsúját a BL-től, továbbá a bajnokságért folyó egyre reménytelenebb csatát a tavalyi sikertréner visszacsábítását reméli. Már Javier Zanettiből is kicsikartak egy mondatot az újságírók, miszerint szívesen látná újra régi főnökét.

Moratti elnök gyorsan lehűtötte a kedélyeket: „Olvastam a történeteket a lapokban, de semmi közük Mourinhóhoz. Nyilván krízisben vagyunk, fejben és fizikálisan is gondokkal küzdünk, de Leonardo helyzete nem változott, kitűnő munkát végzett a milánói derbiig."

„Akkoriban a maximumot vártuk el mindenkitől – magyarázta a bajok okát az egyesület első embere. – A legnagyobb hiba talán az volt, hogy elengedtük a fiúkat a válogatottakba. Meggyőződésünk, hogy jó formában távoztak és rendkívül fáadtan tértek vissza."

Valóban nem lehetett panasz rá a március 20-ai rangadóig, hiszen addig 19 tétmérkőzésen 15 győzelem, 1 döntetlen és 3 vereség volt a csapat mérlege. A 3-0-s zakó óta viszont csak egy meccset nyert meg az Inter, miközben hármat veszített.

Moratti szerint Leonardón nem múlik semmi: „Mindent megpróbál, hogy elkerüljük a szétesést, de kegyetlen nehéz egy ilyen jellegű helyzettel megbirkózni. Reméljük rövidesen minden jóra fordul, először azonban egyhetes pihenőt kell kihasználnunk."

Közben a bajnoki cím felé masírozó Milan tulajdonosa, Silvio Berlusconi is odavágott a nagy riválisnak: „A triplázás történelmi tett volt, Mourinho pedig zseniális munkát végzett, igaz, mi asszisztáltunk sikereikhez. Most fordítva lesz, nem érjük be az ezüsttel!"

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Mourinho visszatér az Interbe, mert...
José Mourinho ugyanabba az iskolába fogja beíratni két gyermekét, amelybe akkor jártak, amikor a Real Madrid jelenlegi trénere még az Internél regnált. A tény természetesen találgatások sorát indította el, az olasz sajtó persze...
Tovább a teljes cikkhez »
KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
A Milan gálázott, az Intert megalázták
VIDEÓK! Újabb nyolc napon túl gyógyuló pofont kapott a címvédő Internazionale, amely a Bajnokok Ligája-kiesést követően szombat este a kiesés ellen küzdő Parma otthonában vesztett 2-0-ra. A hazaiak megérdemelten kerekedtek felül...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu